×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-18
Īsteno projektu par jauniešu līdzdalības veicināšanu novadā

Lai veicinātu jauniešu līdzdalību Siguldas novada sabiedriskajā dzīvē, no šī gada uzsākta projekta „Domā Domas Domē II daļa” īstenošana.

Tas ir turpinājums pagājušā gadā īstenotajam projektam „Domā Domas Domē”, kas sniedza iespēju jauniešiem apgūt prasmes un iemaņas, tādējādi veicinot jauniešu līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē. Projekta izskaņā trīs jaunieši devās pieredzes braucienā uz Eiropas Parlamentu Briselē.

Jaunais projekts ietvers ne tikai zināšanu apguvi, bet arī praktisku līdzdalību, piemēram, iespēju strādāt pie Siguldas novada jauniešu avīzes, iegūt jaunu pieredzi, tiekoties ar jauniešiem no citām pašvaldībām.

Pieteikties ir aicināts ikviens jaunietis, kurš ir vecāks par 13 gadiem un ir gatavs aktīvi darboties un piedalīties interesantos pasākumos. Tuvāko nedēļu laikā jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” jaunatnes darbiniece Sabīne Birzniece un Siguldas novada pašvaldības domes deputāte Katrīna Leitāne, kas arī ir projekta koordinatore, dosies uz novada skolām pie jauniešiem, lai iepazīstinātu ar projektu.

Pirmā tikšanās notiks jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” telpās Raiņa ielā 3 1.februārī plkst.16.00.

Projekts tiek finansēts Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros. Projektu īsteno jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija” un jaunatnes lietu ekspertiem.

Projekta aktivitātes norisināsies līdz 2019.gada 31.oktobrim. 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi