×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-08
Dabaszinību diena Mores pamatskolā

8.martā  Mores pamatskolā notika radoši tehniskā dabaszinību diena, kurā viesojās zinātkāres centrs „Zinoo”.

Dabaszinību dienas laikā skolēniem bija iespēja veidot savus lego robotus un kosmosa zondes, kā arī izmēģināt tās darbībā. Skolēni ar elektrisko ierīču palīdzību pārbaudīja savas koordinācijas spējas, modelēja cilvēka ķermeņa uzbūvi un pat sēdēja naglu krēslā. Skolēni savas zināšanas fizikā, bioloģijā un citās dabas zinātnēs izmantoja erudīcijas konkursā par dažādu jomu zinātniekiem. Visi konkursa dalībnieki piedalījās izlozē, trīs laimīgie Mores pamatskolas skolēni balvā ieguva dāvanu karti zinātkāres centra „Zinoo” apmeklējumam.

Dabaszinību diena tika organizēta Eiropas Sociālā fonda finansētā projektā „Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” (Nr. 8.3.2.2/16/1/001).

Informāciju sagatavija:
Kristīne Grāvīte
Direktora vietniece izglītības un audzināšanas jomā

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi