×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-24
Iesaisties Lielās talkas aktivitātēs un sakop Siguldas novadu!

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus un uzņēmējus iesaistīties Lielās talkas aktivitātēs, kas visā Latvijā norisināsies 28.aprīlī no plkst.9.00.

Piektdien, 27.aprīlī, no plkst.12.00 līdz 16.00 sakopšanas talka notiks Mores pamatskolas teritorijā un sporta laukumā. Skolēni kopā ar pedagogiem grābs zālāju un pērnās lapas. Skolēnu grupa piedalīsies arī karavīru kapu sakopšanas darbos. Savukārt no plkst.13.00 līdz 16.00 Siguldas novada Pašvaldības policijas darbinieki talkos Gaujas pludmalē pie glābšanas stacijas, kur tiks veikta apkārtnes sakopšana un vecā šķūnīša nojaukšana, būvgružu izvešana un zemes izlīdzināšana.

 

Lielās talkas dienā sestdien, 28.aprīlī, no plkst.9.00

  • Siguldas novada pašvaldības darbinieki talkos Saules parka teritorijā Draudzības ielā 1, sagatavojot teritoriju un augsni koku stādīšanai. Latvijas simtgades gadā pašvaldība Saules parkā plāno iestādīt 100 ozolus.
  • Mores pagasta iedzīvotāji talkos pie Mores tautu dīķa un Mores pagasta kapos, sakopjot teritoriju.
  • Laurenču sākumskolas darbinieki, skolēni un viņu vecāki sakops skolas apkārtni. Talkotāji tuvējo mežu attīrīs no sadzīves atkritumiem, kā arī veidos jaunus apstādījumus pie skolas.
  • Jūdažu ciema centrā notiks publiskās teritorijas sakopšana un ceļmalas attīrīšana no atkritumiem.
  • Piedzīvojumu parka „Tarzāns” darbinieki un aktīvie novadnieki atkritumus vāks Gaujas senielejā virzienā no Siguldas poliklīnikas līdz panorāmas ratam. Talka notiks arī teritorijā ap Peldu ielu.
  • Talka notiks arī Zaļās Villas kvartālā Krišjāņa Valdemāra ielā 3, kur kvartāla attīstītāji sakops teritoriju ap kvartāla ēkām.
  • Siguldas novada iedzīvotāji sakārtošanas darbus veiks arī Jušu takas apkārtnē.
  • Ķiparos notiks grāvja Purva ielā 23 sakopšana. Talkotāji to attīrīs no plastmasas un stikla pudelēm, automašīnu riepām un citiem gružiem.

Ikviens novadnieks aicināts iesaistīties kādā no talku aktivitātēm, līdzi ņemot darbarīkus un cimdus.

Lielās talkas dienā, 28.aprīlī, šķirošanas laukums „Zemdegas” Siguldas pagastā strādās no plkst.10.00 līdz 16.00. Tajā novadnieki bez maksas varēs nodot ne tikai izlietoto iepakojumu, bet arī tetrapakas, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, luminiscētās spuldzes un nolietotās elektropreces. Šajā dienā par īpašu cenu – 20 EUR/m3 – būs iespējams nodot lielgabarīta un būvgružu (celtniecības) atkritumus. Plašāku informāciju par Siguldas pilsētas SIA „Jumis” piedāvātajiem pakalpojumiem Spodrības mēnesī var saņemt, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.

Plašāka informācija par talkošanas aktivitātēm pieejama pie Siguldas novada Lielās talkas koordinatores Ditas Laures, zvanot uz tālruņa numuru 67800952 vai rakstot uz e-pasta adresi dita.laure@sigulda.lv. Pašvaldības speciālisti atgādina, ka talkas laikā atkritumu maisu piešķiršana un savākto atkritumu maisu izvešana notiks tikai no publiski izmantojamām teritorijām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi