×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-08-23
Siguldas pilsētas vidusskolai piešķir „eTwinning Skola” statusu
Siguldas pilsētas vidusskola ir viena no 24 izglītības iestādēm Latvijā, kurai piešķirts Eiropas līmeņa „eTwinning Skola” statuss. eTwinning ir Eiropas Savienības programmas izglītības, apmācības, jaunatnes un sporta jomas „Erasmus+” aktivitāte. 29.augustā Siguldas novada izglītības konferencē eTwinning vēstniece Edīte Sarva skolas vadībai pasniegs „eTwinning Skola” atzinības zīmi un Eiropas Komisijas pateicības vēstuli.
 
Novērtējot iestāžu aktīvu iesaistīšanos sadarbības projektu īstenošanā un pedagogu profesionālās pilnveides pasākumu veicināšanā, šī gada pavasarī 1212 izglītības iestādēm visā Eiropā tika piešķirts „eTwinning Skola” statuss. Konkursa kārtībā augsto atzinības zīmi piešķīra iestādēm, kurās darbojas aktīvu skolotāju komandas, kas īsteno eTwinning projektus un skolā veicina digitālo pratību un interneta drošību. Papildu informāciju par eTwinning iespējams lasīt www.etwinning.lv.
 
Siguldas pilsētas vidusskola ir viena no aktīvākajām eTwinning skolām Latvijā, kurā darbojas vairāki aktīvi skolotāji, kā arī divi eTwinning vēstnieki – Edgars Bajaruns un Ināra Vimba. Edgars jau vairākkārt sevi pierādījis kā tehnoloģiju guru, kurš spēj motivēt skolēnus mācīties vēsturi un fiziku. Stundās skolēni būvē 3D pilis, izmanto Minecraft spēli, lai mācītos fiziku, un organizē robotikas sacensības. Savukārt Ināra Vimba aktīvi darbojas eTwinning projektu īstenošanā. Ināras skolēni angļu valodas stundās organizē videokonferences, kurās kopā ar skolēniem no citām valstīm angliski diskutē par globālām problēmām. Skolas īstenotie projekti vairākus gadus pēc kārtas iekļuvuši konkursa „Nacionālā balva” finālā.
 
Visas „eTwinning Skola” statusu ieguvušās skolas saņem arī Eiropas Savienības izglītības, jaunatnes, sporta un kultūras komisāra Tibora Navračiča vēstuli, kurā viņš pateicas apbalvoto skolu vadībai un skolotājiem par aktīvu darbu eTwinning. Šobrīd eTwinning.net platformā reģistrējušies aptuveni 582 000 skolotāju, no kuriem 5900 ir skolotāji no Latvijas.
 
Informāciju sagatavoja:
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
Pedagogu digitālās pratības pilnveides daļas projektu koordinatore
Baiba Suseja

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi