×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-10-18
Siguldas Valsts ģimnāzijā viesojas skolotāji no Vīlandes

Ceturtdien, 18.oktobrī, Siguldas Valsts ģimnāzijā viesojās Vīlandes ģimnāzijas matemātikas un dabaszinātņu skolotāji. Apmeklējuma laikā Dabaszinātņu metodiskā centra vadītājs Jānis Bukins un direktora vietniece Juta Upīte sniedza vispārīgu ieskatu Siguldas Valsts ģimnāzijas darba organizācijā un ikdienā.

Pēc prezentācijas notika mācību stundu vērošana – matemātikas skolotāji devās pie Indras Upītes-Dambītes, savukārt dabaszinātņu pedagogi – vērot bilingvālās mācību nodarbības – bioloģijas stundu pie Lindas Dambenieces-Miglinieces, ķīmijas stundu pie Zanes Eglītes un fizikas stundu pie Jāņa Bukina. Pēc mācību stundu vērošanas skolotāji diskutēja par izmantotajām metodēm un citiem jautājumiem.

Pēc Siguldas Valsts ģimnāzijas apmeklējuma viesi devās apskatīt bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda”, gaisa trošu vagoniņu, kā arī devās ekskursijā uz Turaidas muzejrezervātu.

Jau ziņots, ka šī gada janvārī Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagogi devās pieredzes apmaiņā uz Vīlandes ģimnāziju. Tā kā Vīlandes ģimnāzija ir spēcīgi attīstīta gan infrastruktūras, gan mācību procesa ziņā, Siguldas Valsts ģimnāzija ir ieinteresēta veidot ciešu sadarbību, tostarp arī ar tādiem ārvalstu finansētajiem projektiem, kā „Erasmus+” un „Nordplus”.
 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas direktora vietniece
Juta Upīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi