×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-05
Krimuldas muižā notiks sieviešu dienai veltīts kamermūzikas koncerts
Sestdien, 7. martā, plkst. 18.00 Krimuldas muižā notiks sieviešu dienai veltīts kamermūzikas koncerts, kurā uzstāsies pianiste Dzintra Erliha, čellists Ivars Bezprozvanovs un bass Krišjānis Norvelis, izpildot Jāņa Lūsēna, Alfrēda Kalniņa, Lūcijas Garūtas un citu latviešu komponistu skaņdarbus.
 
Pianiste Dzintra Erliha ir uzvarējusi dažādos starptautiskos pianistu konkursos un sniegusi koncertus vairākās valstīs, kā arī pasniedz meistarklases un lekcijas ārzemju augstskolās. 2018. gadā kopā ar pasaules operzvaigzni Maiju Kovaļevsku un Latvijas Nacionālās operas solistu basu Krišjāni Norveli kopīgi izdots mūzikas albums “Ar siltu sirdi”, kura ienākumi veltīti labdarībai.
 
Ivars Bezprozvanovs kopš 1997. gada ir Latvijas Nacionālās operas un baleta simfoniskā orķestra čellu grupas otrais koncertmeistars. Aktīvi iesaistījies dažādos kamermūzikas projektos, muzicējot kopā ar domubiedriem. Kā kameransambļu dalībnieks koncertējis Vācijā, Čehijā, Lielbritānijā, Zviedrijā, ASV un Kanādā. Interpretējis vairākas solo programmas. 2007. gadā saņēmis AS “Latvijas Gāze” Gada balvu kā sezonas labākais orķestra mākslinieks. Šogad nominēts “Lielajai mūzikas balvai” par izcilu darbu kameransamblī.
 
Savukārt bass Krišjānis Norvelis kopš 1997. gada ir Latvijas Nacionālās operas solists. Viņa plašais lomu klāsts aptver neskaitāmas kolorītas basa partijas. Nominēts “Lielajai mūzikas balvai 2008” par izcilu individuālu sniegumu Latvijā. 2018. gadā Norvelis ar panākumiem debitējis titullomā Gaetano Doniceti komiskajā operā Dons Paskvāle. Krišjānis Norvelis regulāri piedalās koncertuzvedumos, Galā koncertos, kā arī vokāli simfoniskajos lielas formas darbu atskaņojumos gan Latvijā, gan ārvalstīs.
 
Kamermūzikas vakari Krimuldas muižā turpināsies arī 28. martā, kad uzstāsies Marlēna Keine, Mihails Čuļpajevs, Agnese Egliņa, savukārt koncertu ciklu 25. aprīlī noslēgs  Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra klaviertrio – Dace Zālīte, Indulis Cintiņš un Mārtiņš Zilberts.
 
Biļetes cena – 15 eiro, biļetes iespējams rezervēt, zvanot uz tālruņa numuru 29111619 (biļešu skaits ierobežots).
 
Informāciju sagatavoja:
Krimuldas muižas sabiedrisko attiecību speciāliste
Vera Grāvīte

 

Pasākumā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi