×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-04-27
“Siguldas devons” īstenojis muzikālu sveicienu “Koncertzāle dabā”

Lai sniegtu iespēju kultūru baudīt attālināti, kultūras centrs “Siguldas devons” īstenojis projektu “Koncertzāle dabā”, piedāvājot astoņus īpašus video priekšnesumus, kuros iesaistījušās Siguldas novada radošās personības. Aprīļa izskaņā šie priekšnesumi izskanēja astoņās dienās, bet tagad apkopoti vienā 20 minūšu garā video koncertā dabā. Video pieejami arī YouTube kontā.

Īpašas performances dabā sniedza grupas “Dzelzs vilks” mūziķis Juris Kaukulis un taustiņinstrumentālists Kaspars Tobis, akordeonists Kaspars Gulbis, dziesminieks Kārlis Kazāks, saksofonists Artis Gāga, muzikālās apvienības “Zelta kniede” mūziķi Silvestrs Lorencs un Helvijs Kārkliņš, rakstniece un dramaturģe Inga Ābele, kā arī “Colortime” videomākslinieks Reinis Janulis.

Jau ziņots, ka ārkārtējās situācijas laikā, kad ikviens esam atbildīgi par ierobežojumu ievērošanu, Siguldas novada pašvaldība sociālā akcijā ar motīvu “Satiec sevi” atgādina iedzīvotājiem un pilsētas viesiem, dodoties dabā, izvairīties no populārākajiem tūrisma maršrutiem, to vietā izvēloties iepazīt ko mazāk zināmu. Arī Siguldas kultūras un sporta eksperti, vides aktīvisti un uzņēmēji akcijas laikā piedāvā vairākas iniciatīvas, piemēram, tiešsaistes fitnesa nodarbības kopā ar Siguldas Sporta centra treneriem, attālināti pieejamus kultūras piedāvājumus un citas šim laikam atbilstošas aktivitātes.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi