×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-21
Pašvaldība ierobežo klātienes klientu apkalpošanu; aicinām izmantot pakalpojumus attālināti

Saistībā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, lai ierobežotu koronavīrusa Covid-19 izplatību un rūpētos par iedzīvotāju veselību, līdz 15. novembrim Siguldas novada pašvaldība pārtrauc klātienes klientu apkalpošanu. Klientu apkalpošanas centros Siguldā, Allažos, Morē un Krimuldā apmeklētāji varēs saņemt tikai vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātus pēc iepriekšēja pieraksta, savukārt Inčukalnā un Mālpilī klientu apkalpošanas centri uz laiku ir slēgti.

Lai pieteiktos vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu saņemšanai vai saņemtu konsultāciju par pakalpojumu pieteikšanu attālināti, lūdzam sazināties ar klientu apkalpošanas speciālistiem – Siguldā, zvanot uz tālruņa numuru 80000388, Allažos – 67970260, Morē – 64147240, Krimuldā – 67976868. Tāpat pie visiem klientu apkalpošanas centriem ir izvietotas pasta kastītes, kurās iedzīvotāji var ievietot iesniegumus un citu pašvaldībai adresēto dokumentāciju.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Rīgas 1. nodaļas Siguldas filiāle trešdienās turpina sniegt klātienes pakalpojumus pēc iepriekšēja pieraksta. Klātienes pakalpojumi tiek sniegti arī tām personām, kurām nav vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta. Pieteikties PMLP pakalpojumiem iespējams tīmekļa vietnē www.pmlp.gov.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 67829750.

Dzimtsarakstu nodaļa klātienē ārkārtējās situācijas laikā veiks bērna dzimšanas fakta reģistrāciju, miršanas fakta reģistrāciju un laulības reģistrāciju. Lai saņemtu Dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumus Siguldā, iedzīvotājiem iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuriem 67385829, 67973300 vai 66912901, savukārt, lai saņemtu Dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumus Krimuldas pagasta Raganā, lūdzam zvanīt uz tālruņa numuru 29252960. Plānots, ka Mālpils pagastā Dzimtsarakstu nodaļas darbinieks apmeklētājus pieņems no 16. novembra.

Bāriņtiesā apmeklētājus konsultē attālināti. Gadījumos, kad tas nav iespējams, klātienē klienti, kuri varēs uzrādīt sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, tiks apkalpoti tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Ārkārtējās situācijas laikā netiks veiktas notariālās darbības. Ar Bāriņtiesu iespējams sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 67970846 vai rakstot uz e-pasta adresi barintiesa@sigulda.lv.

Sociālais dienests klātienē klientus pieņem tikai pēc iepriekšēja pieraksta noteiktos pieņemšanas laikos. Pieņemšanas laiki apskatāmi šeit. Klātienē tiks apkalpoti tikai tie klienti, kuri varēs uzrādīt sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu. Sociālais dienests aicina visus dokumentus un iesniegumus ievietot pastkastītēs, kas atrodas pie visām Sociālā dienesta klientu apkalpošanas vietām novadā. Papildu informācija par Sociālā dienesta darbu un palīdzības saņemšanas iespējām pieejama, zvanot uz tālruņa numuriem 67385298, 67800966, 67381454 vai rakstot uz e-pasta adresi socialais.dienests@sigulda.lv.

Lai sazinātos ar Teritorijas attīstības pārvaldes speciālistiem, aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 67971372, savukārt ar Būvvaldes speciālistiem – zvanot uz tālruņa numuru 67800956. Tāpat iedzīvotāji aicināti pieteikt pakalpojumus portālā e.sigulda.lv vai izmantot tīmekļa vietni bis.gov.lv.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldības pakalpojumi attālināti pieejami pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, savukārt portālā latvija.lv attālināti var saņemt arī valsts pārvaldes pakalpojumus. Iesniegumu vai dokumentu, kas adresēts pašvaldībai un parakstīts ar drošu elektronisku parakstu, aicinām sūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Saziņai ar pašvaldību aicinām zvanīt uz bezmaksas tālruņa numuru 80000388 vai rakstīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Tāpat ar pašvaldības speciālistiem iespējams sazināties, rakstot uz viņu e-pastu adresēm. Informācijas apmaiņa ar iedzīvotājiem notiek arī pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv pakalpojumā “Vēstule pašvaldībai”, kā arī sociālo tīklu vietnēs Facebook, Twitter un Instagram.

Aicinām novadniekus atbildīgi izturēties pret noteiktajiem ierobežojumiem! Samazinoties saslimstībai un stabilizējoties epidemioloģiskajai situācijai, klientu apkalpošana un darbs klātienē pakāpeniski atsāksies.

Informācijai par aktuālākajiem Ministru kabineta noteiktajiem drošības pasākumiem var sekot līdzi tīmekļa vietnē www.covid19.gov.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi