×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-10-10
Ar ID karti dzīvo veselīgāk un izdevīgāk – programmai pievienojies „Siguldas minerālūdens”

No 10.oktobra Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu programmai pievienojies arī SIA "Siguldas Minerālūdens", kas novadniekiem, uzrādot ID kartes, piedāvās iespēju ražotnē iegādāties gāzēto minerālūdeni „Sigulda” un negāzēto ūdeni „Turaida” ar 5% atlaidi. Iegādāties SIA „Siguldas Minerālūdens” produktus ražotnē var sākot no viena iepakojuma 0.5l - 12pudelītes iepakojumā un 1l un 1,5l - sešas pudeles iepakojumā.

Minerālūdens ieguve un pildīšana PET pudelēs tika atsākta 2011.gadā. Minerālūdens tiek iegūts Gaujas Nacionālā parka teritorijā no diviem urbumiem: dabīgo minerālūdeni „Sigulda” ar minerālvielu saturu 3,1 - 3,6 g/l iegūst no 462 metru urbuma, savukārt, dabīgo minerālūdeni „Turaida” ar minerālvielu saturu 0,3 - 0,4 g/l iegūst no 272 metru urbuma.

Gāzētais dabīgais minerālūdens „Sigulda” ieteicams sportistiem un cilvēkiem, kam ikdienā ir liela fiziskā slodze, jo dzerot iespējams atgūt slodzes laikā zaudētās minerālvielas. Tas arī veicina vielmaiņu un gremošanu. Savukārt, negāzēto dabīgo minerālūdeni „Turaida” ieteicams lietot ikdienā, jo arī tas satur minerālvielas, tātad ir vērtīgāks par parastu dzeramo ūdeni.

Šobrīd Latvijā ir reģistrēti sertificēti tikai četri minerālūdens avoti, tajā skaitā Sigulda - Nr.DB 6398 un Turaida Zegevold - Nr.DG 6393 – tas, ka vienam ražošanas uzņēmumam ir divi sertificēti minerālūdens avoti, ir unikāls gadījums dzērienu ražotājiem Latvijā.

Ražotājam - uzņēmumam SIA „Siguldas Minerālūdens”, kas dibināts 1991.gadā, šobrīd pēc pilnīgas tehnoloģisko iekārtu modernizācijas ir iespēja ražot plašu dzērienu un minerālūdeņu klāstu. Rūpnīca ir aprīkota ar vienu no visattīstītākajām ūdens sagatavošanas sistēmām, kas ļauj visā dzērienu ražošanas procesā - no to iegūšanai līdz pildīšanai - saglabāt ūdens unikālo sastāvu un īpašības.

Aicinām novadniekus ar ID kartēm izmantot iespēju iegādāties gāzēto minerālūdeni „Sigulda” un negāzēto minerālūdeni „Turaida” ar 5% atlaidi. Minerālūdeni ar atlaidi var iegādāties SIA "Siguldas Minerālūdens" ražotnē Siguldā, P.Brieža ielā 111c .

Sīkāka informācija www.mineralwater.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi