×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-03-11
Sporta komiteja atbalsta bērnu un jauniešu mācību - treniņu procesa nodrošināšanu

Lai veicinātu sporta attīstību Siguldas novadā, Siguldas novada Domes Sporta komiteja, atbilstoši nolikumam „Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā”, piešķir finansējumu Siguldas novada bērnu un jauniešu mācību-treniņu darba nodrošināšanai un veicināšanai, kā arī sniedz atbalstu Siguldas novada augsto sasniegumu sporta sportistiem.

2013.gada 6. februāra un 6. marta sēdēs tika piešķirts finansējums 3000 latu apmērā biedrībai „Latvijas Kamaniņu sporta federācija” kamaniņu sporta trenera atalgojumam, 3000 latu apmērā biedrībai „A2” distanču slēpošanas trenera atalgojumam un 3000 latu apmērā biedrībai „Sporta klubs „Lidojošais slēpotājs”” tramplīnlēkšanas un ziemeļu divcīņas trenera atalgojumam, lai biedrības varētu realizēt Siguldas novada bērnu un jauniešu mācību-treniņu procesa organizēšanu un vadīšanu novadam prioritārajos sporta veidos, saskaņā ar licencēto interešu izglītības programmu.

23. janvāra Sporta komitejas sēdē tika piešķirts finansējums 610 latu apmērā Siguldas Valsts ģimnāzijas volejbola pulciņa trīs komandu dalībai Latvijas Jaunatnes 2012./2013. gada sezonas volejbola čempionātā, kā arī divu komandu dalībai Valmieras pilsētas čempionātā. Savukārt 6. februāra sēdē tika piešķirts finansējums 460 latu apmērā Siguldas 1. pamatskolai sporta aerobikas tērpu iegādei. Tāpat atbalsts 2000 latu apmērā tika sniegts biedrībai „Latvijas Kamaniņu sporta federācija”, jauno Siguldas novada kamaniņbraucēju dalībai Junioru Eiropas čempionātā Oberhofā, Junioru Pasaules kausa 5.posma sacensībās Iglsā un Junioru Pasaules kausa finālsacensībās Winterbergā.

6. marta sēdē finansējums 1600 latu apmērā tika piešķirts novada jauno tramplīnlēcēju un ziemeļu divcīņas sportistu braucieniem un dažāda mēroga starptautiskām sacensībām,  258 latu atlētiskās vingrošanas jauniešu grupas dalībai Latvijas kausa sacensībās, 300 latu Siguldas Sporta skolas basketbola nodaļas audzēkņu dalībai starptautiskā basketbola turnīrā Polijā un 300 latu Siguldas novada sporta veterānu dalībai Pasaules veterānu sporta spēlēs Itālijā.

Kopumā līdz 2013.gada 10.martam Siguldas noada Domes Sporta komiteja ir sniegusi atbalstu novada sportistiem, sporta klubiem un biedrībām, kā arī bērnu un jauniešu treniņprocesu nodrošināšanai 14 528 latu apmērā.

Ar nolikumu „Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā” var iepazīties pievienotajā dokumentā.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi