×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-24
Pašvaldības policija aiztur kūlas dedzinātāju

24.aprīlī, pateicoties Siguldas novada iedzīvotāja vērībai, tika novērsts iespējamais ugunsgrēks, jo tika noķerts šogad pirmais kūlas dedzinātājs. Siguldas pagastā pie kokapstrādes uzņēmuma SIA „Lāma” persona, atrodoties alkohola reibuma stāvoklī un apzinādamies savas rīcības sekas, dedzināja kūlu. Nekavējoties ierodoties notikuma vietā, Siguldas novada Pašvaldības policijas darbinieki minēto personu aizturēja un nogādāja Pašvaldības policijas telpās administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanai. Personai uz lietas izskatīšanu, ņemot vērā pārkāpuma nopietnību un sabiedrībā izraisīto plašo rezonansi, būs jāierodas tiesā.

Atgādinām, ka saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 179.panta 4.daļu par kūlas dedzināšanu uzliek naudas sodu fiziskajām personām no 200 – 500 latiem vai piemēro administratīvo arestu uz laiku līdz piecpadsmit diennaktīm.

Siguldas novadā tāpat kā citur valstī pavasaros sākās cīņa ar kūlas dedzinātājiem, personām, kas neapzinās sava nodarījuma sekas, dedzinot pērno zāli. Plašsaziņas līdzekļos gadu no gada cilvēki tiek aicināti neizmantot šādu paņēmienu, lai cīnītos ar pērno zāli, kā arī brīdināti par sekām, kādas var rasties kūlas dedzināšanas rezultātā. Siguldas novada Pašvaldības policija novada administratīvajā teritorijā savas kompetences ietvaros patlaban pievērš īpašu uzmanību kūlas dedzināšanas gadījumiem.

Siguldas novada Pašvaldības policija aicina iedzīvotājus nepalikt vienaldzīgiem un šādu, kā arī citu iespējamu pārkāpumu gadījumā, nekavējoties ziņot pa diennakts mobilo tālruni 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi