×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-05-07
Kino Lora pērn bijis septītais apmeklētākais kinoteātris Latvijā

Nacionālā kino centra informācija liecina, ka Siguldas kino „Lora” ir bijis septītais apmeklētākais kinoteātris Latvijā.

Lielāko kinoteātru apmeklētāju skaitu sasniedzis kinoteātris «Citadele», 2012.gadā uzņemot 1,07 miljonus apmeklētājus, kas ir par 3,9% vairāk nekā gadu iepriekš. Otrs lielākais apmeklētāju skaits ir bijis kinoteātrim «Cinamon Alfa», savukārt trešais apmeklētākais kinoteātris bijis «Riga Plaza», kurā filmas skatījušies 328 155 interesenti. Ceturtajā vietā ar 153 218 skatītājiem ierindojas Daugavpils kinoteātris «Silver Screen Cinema», bet Liepājas kinoteātris «Balle» ar 94 074 skatītājiem ierindojas piektajā vietā. Rīgas kinoteātri «Splendid Palace» apmeklējuši 78 338 skatītāji.

Siguldas kinoteātri «Lora» 2012.apmeklējuši 45 184 skatītāji, Valmieras kinoteātri «Gaisma» - 41 396 skatītāji, Ventspils kinoteātri «Rio» - 33 609 skatītāji, Rīgas kinoteātri «K.Suns» - 23 594 skatītāji, bet pārējos kinoteātros apmeklētāju skaits ir bijis mazāks par 10 000 skatītājiem, un tāds ir Talsu kinoteātris «Auseklis», Madonas kinoteātris «Vidzeme», Daugavpils kinoteātris «Renesanse», Baldones kinoteātris un Ludzas kinoteātris «Latgale».

Patlaban Latvijā darbojas 17 kinoteātri, no kuriem pieci atrodas Rīgā. Siguldas kinoteātris „Lora” tika atklāts 2009.gadā, un, saviem skatītājiem baudot lielisku kino, piedāvā īpašas ērtības – lielus un komfortablus ādas krēslus, iespēju pasūtīt gardas uzkodas un dzērienus seansa laikā. Īstie kino gardēži dzīvo Siguldā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi