×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-08
Basketbola klubs „Sigulda” piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas

Vēl vienu zaudējumu LBL 3.divīzijas čempionātā aizvadītajā sestdienā piedzīvoja basketbola kluba „Sigulda” komanda, kas izbraukumā atzina SK „Bruņinieks” pārākumu.

Vēl svaigā atmiņā abām komandām bija iepriekšējais duelis, kas norisinājās nedēļu iepriekš Siguldā. Toreiz ļoti emocionālā spēlē mājinieki piedzīvoja zaudējum 56:66. Uz Daugavpils novadu siguldieši devās pēc revanša.

Sākumā spēles rokraksts būtiski neatšķīrās no nedēļu iepriekš piedzīvotā. Komandas spēlēja mazrezultatīvi, punkti nāca ar lielām grūtībām. Lai arī pirmās ceturtdaļas pirmā puse aizritēja ar nelielu mājinieku pārsvaru, pirmās desmit minūtes vadībā izdevās noslēgt BK „Sigulda” komandai – 16:19.

Otro ceturtdaļu rezultatīvi sāka siguldieši, kas nepilnas minūtes laikā spēja iekrāt deviņu punktu pārsvaru. Tiesa, tas tā arī palika viesu komandas lielākais izrāviens spēlē. SK „Bruņinieks”, atguvušies no neliela nokdauna, spēja atkal izlīdzināt spēles gaitu un turēja viesus rokas stiepiena attālumā, vairākkārt arī izlīdzinot spēles rezultātu. Tiesa, puslaiku vadībā tomēr noslēdza BK „Sigulda” – 34:38.

Trešo ceturtdaļu atkal veiksmīgāk sāka siguldieši, kas ātri vien savu pārsvaru dubultoja. Taču mājieniekiem izdevās pārsteigt viesus ar agresīvu komandas aizsardzību un pārņemt vadības grožus. Lielāko daļu trešās ceturtdaļas vadībā atradās SK „Bruņinieks”, kas saspringtos brīžos aukstasinīgi prata noslēgt savus uzbrukumus. Pēc trešās ceturtdaļas neizšķirts – 62:62.

Turpinot tradīciju, arī ceturto ceturtdaļu ar precīzu uzbrukumu sāka siguldieši, taču jau nākamajā uzbrukumā vadību zaudēja. Sākās BK „Sigulda” sausuma periods – nepilnas četras minūtes bez gūtiem punktiem, kuru laikā SK „Bruņinieks” izkaroja sev deviņu punktu pārsvaru – 75:66. Atlikušajās sešās minūtēs viesi centās izglābties, tomēr izlieto ūdeni sasmelt vairs neizdevās. Sāpīgs zaudējums tālā izbraukumā – 84:75.

BK „Sigulda” pret SK „Bruņinieks”: Tukišs 31; Dambergs 21; Rudzāts 9; Lielpēteris 6; Jomerts 5; Duļevskis 3.

Tas bija siguldieši otrais zaudējums pēc kārtās un ceturtais šosezon vispār. Tiesa, komanda saglabā trešo vietu B grupā. Piecas labākās komandas no katras grupas apvienosies vienā kopīgā grupā turnīra otrajā fāzē. Savu skatītāju priekšā BK „Sigulda” atgriezīsies 19.decembrī, kad savā laukumā ļoti svarīga un principiāla cīņa pret „Bauskas BJSS”.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi