×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-08
Zināmi „Siguldas novada Sporta laureāts 2014” kandidāti

Piektdien, 12.decembrī plkst.19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā notiks svinīgā „Sporta laureāts 2014” balvu pasniegšanas ceremonija Siguldas novada labākajiem sportistiem, komandām, treneriem un atbalstītājiem.

Šogad, tāpat kā pērn, novada sportisti un sporta darbinieki saņems balvas 10 nominācijās. Pretendentus balvai varēja izvirzīt jebkurš Siguldas novada iedzīvotājs, sporta organizācija vai cita iestāde, aizpildot anketu par nominācijas kandidāta veikumu un sasniegumiem 2014.gadā. Izvirzītos kandidātus rūpīgi izvērtēja komisija, kas izvirzīja „Sporta laureāts 2014” titula pretendentus, bet to, kurš būs titula ieguvējs, sabiedrība uzzinās tikai 12.decembrī, svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā.

Nominācijā „Sporta atbalstītājs” galvenajai balvai nominēti A/S „Siguldas Būvmeistars”, SIA „Siguldas minerālūdens” un SIA „Skrien LV”. Nominācijā „Aktīvākā sporta organizācija” – IK ''Duvekors'', biedrība „Pantera”, biedrība „Skeleton LV”. Nominācijā „Labākais sporta skolotājs” – Ivo Alksnis, Andra Fridrihsone, Normunds Šulte. Nominācijā „Labākais treneris” – Siguldas novada olimpiešu treneru komanda (skeletona, bobsleja, kamaniņu sporta un kalnu slēpošanas treneri), Aina Ziediņa, Sandra Meldere. Nominācijā „Labākā jaunā sportiste” – Magda Cigle, Evelīna Gasūna, Jekaterina Romanova. Nominācijā „Labākais jaunais sportists” – Ričards Griezītis, Daniels Kārkliņš, Edgars Daugulis. Nominācijā „Labākā sportiste” – Lelde Gasūna, Ulla Zirne, Lelde Priedulēna. Nominācijā „Labākais sportists” – Jānis Strenga, Martins Dukurs, Tomass Dukurs. Nominācijā „Labākā komanda” balvai tiek izvirzīti Basketbola komanda „Sigulda” un kamaniņbraucēju divnieku ekipāža Andris un Juris Šici. Par mūža ieguldījumu Siguldas novada sporta attīstībā un kalnu slēpošanas tradīciju pilnveidošanā balvu saņems Andis Korde.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde aicina uz pasākumu visus sporta mīļotājus, atbalstītājus un laureātu sveicējus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi