×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-09
Ziemassvētku koncerts Siguldas pagasta Kultūras namā

Sestdien, 13.decembrī plkst.16.00 Siguldas pagasta Kultūras namā /Zinātnes ielā 7b/ notiks Ziemassvētku koncerts „Brīnuma sirds”, kurā piedalīsies Siguldas pagasta jauktais koris „Sigulda” – diriģente Līga Vasiļjeva, koncertmeistare Elīna Gruzniņa, flautiste Liene Dobičina un ģitāristi Kaspars Niklasons un Gints Smukais, video projekciju autore un dalībnieku Ziemassvētku stāstu režisore Elīna Karaseva.

Programmā varēs ne tikai klausīties latviešu komponistu un tradicionālās Ziemassvētku dziesmas, bet arī pievienoties kopā dziedot Ziemassvētku dziesmas.

Pēc koncerta aicinām uz jauku kopā būšanu! Tuvojoties Ziemassvētku brīnumam, baudīsim karstu tēju un kraukšķīgas piparkūkas, lai sajustu prieka, sirsnības, sirds siltuma un mīlestības pilnus brīžus.

Ieejas maksa – 1 eiro.



Informāciju sagatavoja:
Siguldas pagasta Kultūras nama vadītāja
Terēzija Leimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi