×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-11
Biedrība „Cerību spārni” veidos sveču un ziepju darbnīcas

Biedrība „Cerību spārni” uzsākusi īstenot projektu „Pamatlīdzekļu iegāde sveču liešanas un ziepju izgatavošanas darbnīcas izveidei jauniešiem ar invaliditāti Siguldas novadā” (Nr.14-04-LL01-L413101-000003), kas apstiprināts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” ietvaros. Projekta īstenošanai piešķirts finansējums 6431,42 eiro. Projekta īstenošana turpināsies līdz 2015.gada 7.maijam.

Projekta mērķis ir izveidot sveču liešanas un ziepju izgatavošanas darbnīcas tehnisko bāzi jauniešu ar invaliditāti prasmju apguves un nodarbinātības veicināšanai Siguldas novadā.

Projekta ietvaros tiks iegādāts nepieciešamais darbnīcu inventārs – vaska kausēšanas iekārta, sveču iegremdēšanas gredzeni un liešanas veidnes, ziepju vārīšanas katls un putojamā mašīna, ziepju griežamais, galdi un skapji. Iegādātā aprīkojuma priekšrocības ir drošība, kas nodrošina maksimālu darba vides drošību cilvēkiem ar dažāda smaguma funkcionāliem traucējumiem.

Projekta ietvaros iegādātais aprīkojums sveču liešanai un ziepju izgatavošanai, kvalitatīvi un ilgtermiņā nodrošinās specializēto darbnīcu darbību, kur jaunieši ar invaliditāti varēs apgūt jaunas prasmes, kā arī būs nodarbināti un lietderīgi pavadīs laiku. Siguldas novadā tiks nodrošināta sociālo pakalpojumu dažādība un pieejamība cilvēkiem ar dažāda smaguma funkcionāliem traucējumiem. Apgūtās prasmes atstās ilglaicīgu ietekmi uz jauniešu ar invaliditāti ikdienu un nodrošinās to izmantošanas iespējas turpmākajā dzīvē. Projekta īstenošana ļaus vietējiem iedzīvotājiem dažādot pakalpojumu piedāvājumu un pieejamību Siguldas novada teritorijā.



Informāciju sagatavoja:
Rudīte Priede
Biedrība „Cerību spārni”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi