×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-13
Brāļi Dukuri izcīna dubultuzvaru pirmajā Pasaules kausa posmā

Jauno sezonu Leikplesidā ar dubultuzvaru iesāka brāļi Martins un Tomass Dukuri, kuri Leikplesidas trasē ASV pirmajā šīssezonas Pasaules kausa izcīņas posmā izcīnīja attiecīgi pirmo un otro vietu.

Pirmo braucienu M.Dukurs veica visātrāk - 53,74 sekundēs, bet otrais brauciens Martinam padevās vēl ātrāks - 53,68 sekundēs, kas ļāva pārliecinoši saglabāt pirmo vietu arī summā.

Tomass Dukurs pirmo braucienu veica 53,89 sekundēs, un pirmajā braucienā ieņēma trešo vietu. Savukārt otrais brauciens Tomasam izdevās par sešām sekundes simtdaļām ātrāks, kas summā ļāva apsteigt ASV braucēju Metjū Entuānu un ieņemt otro vietu.

Pasaules kausa izcīņas otrais posms nākamajā nedēļā risināsies Kalgari trasē Kanādā, kur šonedēļ risinās Pasaules kausa sacensības kamaniņu braucējiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi