×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-16
Jūdažu Sabiedriskajā centrā viesosies Bruno Šulcs

Ceturtdien, 18.decembrī, plkst.18.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā ceļojumu stāstu cikla „Ceļojumu karuselis” ietvaros, ikviens interesents tiek aicināts uz tikšanos ar ekstrēmu ceļotāju, grāmatu autoru Bruno Šulcu. Šajā tikšanās reizē būs iespēja noklausīties aizraujošu stāstu par ceļojumu uz Kamčatku, kā arī noskatīties dokumentālo filmu ''Helibordings. Latviešu desants Kamčatkā''. Nogādāts sniegota kalna virsotnē ar helikopteru, braucējs ar sniega dēli traucas lejā – tas ir helibordings.

Nobraucieni no dzeltenu sēra tvaiku apvītām vulkānu virsotnēm būs skatāmi gan no braucēja redzespunkta, gan no helikoptera, skati ar ziemas peldēm brīvdabas karstajos avotos, ainas no Kamčatkas pilsētām, tostarp jūras lauvu izdarības ostā un daudz kas cits. Skatītājiem tā būs iespēja paraudzīties uz šo tālo brīnumaino un noslēpumaino zemi arī no putna (helikoptera) lidojuma.

Ieejas maksa – 1,50 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Jūdažu Sabiedriskā centra vadītāja
Jeļena Ozoliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi