×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-18
Emīlam Ločmelim bronza Latvijas čempionātā pauerliftingā

14.decembrī Jelgavā norisinājās Latvijas čempionāts klasiskajā spiešanā guļus ar svaru stieni. No Siguldas jauniešiem svaru kategorijā līdz 74 kg piedalījās Emīls Ločmelis un izcīnīja 3.vietu, paceļot 117 kg smagu svaru stieni. Emīlam tas bija personīgais rekords sacensībās. Emīls startē jau smagākā svaru kategorijā, konkurence un svaru stieņi, ko paceļ sportists arī kļūst lielāki. Jau nākamajā gadā Emīls startēs pie junioriem un konkurence būs vēl nopietnāka.

Vērtējot šī gada sacensības, Emīlam sezona ir pagājusi veiksmīgi. Bauskas Latvijas kausa 2.posmā - 1.vieta, pacelti 110 kg, Inčukalna sacensībās - 1.vieta spiešanā guļus uz reižu skatu, Līvānos pacelti 105 kg un 1.vieta, Lubānā 10.Latvijas kausa posmā 1.vieta paceļot 110 kg, Pļaviņās Latvijas kausa 12.posmā - 1.vieta ar 115 kg paceltu svaru stieni, Siguldas kausa posmā 1.vieta savā svaru kategorijā un Latvijas čempionātā 3.vieta un jau svaru kategorijā līdz 74 kg.

Vēlam Emīlam Ločmelim veiksmīgus startus arī nākamajā gadā un jau junioru konkurencē!

Informāciju sagatavoja:
Treneris
Agris Lelis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi