×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-18
Siguldietes Almas Jānītes simts gadu jubilejā satiekas četras paaudzes

18.decembrī Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics 100 gadu jubilejā sveica novadnieci Almu Jānīti. „Tā ir neaprakstāma sajūta sveikt simts gadu jubilejā cilvēku, kuram dzīves laikā ir iespēja satikt četras savas ģimenes paaudzes. Vēlu cienījamai gaviļniecei veselību un možu garu,” tiekoties ar jubilāri, sacīja Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Priekšsēdētājs Jānītes kundzei pasniedza Latvijas Bankas sudraba monētu „Sigulda”, kā arī ziedus un kliņģeri.

Alma Jānīte dzimusi 1914.gada 18.decembrī Ropažos. Skolojusies Ādažu pamatskolā un Rīgas 4.vidusskolā. 1940.gada 29.jūnijā apprecējusies ar Kārli Jānīti, laulībā nodzīvojot 60 gadus.

„Uz Siguldu pārcēlāmies 1952.gadā, kad šeit visapkārt ziedēja ķirši,” atceras Almas Jānītes vecākais dēls Vilnis, piebilstot, ka Siguldas ķiršu dārzi iznīka pēc kādas slimības un kopš tā laika Siguldā ķiršu kociņi joprojām nevar īsti iesakņoties.

Almas kundze 33 gadus strādājusi Latvijas Lopkopības un veterinārijas zinātniskās pētniecības institūta Putnkopības nodaļā.

Jānīšu ģimenē uzauguši četri bērni – Vilnis, Ilze un dvīņi Auseklis un Ieva. Almai Jānītei ir četri mazbērni, septiņi mazmazbērni un viens mazmazmazdēls, kuri jau šajā nedēļas nogalē sanāks kopā, lai svinētu kuplās ģimenes svētkus, jo tieši decembrī astoņi ģimenes locekļi svin savas jubilejas.

Nozīmīgās jubilejas gaviļniece Alma Jānīte stāsta, ka viņas aizraušanās ir grāmatas, ceļošana un teātris.

Siguldas novada pašvaldība sveic Almu Jānīti 100 gadu jubilejā un vēl neizsīkstošu enerģiju un veselību!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi