×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-19
Šovakar basketbols: Sigulda pret Bausku

Gada noslēdzošo spēli piektdien, 19.decembrī aizvadīs basketbola klubs „Sigulda”, kas lūkos pārtraukt ieilgušo trīs zaudējumu sēriju un pieveikt spēcīgos pretiniekus no Bauskas. Spēles sākums plks.20.00, norises vieta – Siguldas Sporta skolas zāles (Gāles iela 27).

Līdz šim gada noslēdzošajās spēlēs siguldiešiem nav veicies. Divas sezonas iepriekš mājās tika zaudēts Jūrmalas komandai, pērn, arī spēlējot savā laukumā, tika piedzīvots zaudējums pret RTU. Taču visām sērijām reiz pienāk beigas.

Bauskas komanda šo sezonu ir iesākusi veiksmīgi. Šā vakara pretiniekiem ir labāka uzvarēto/zaudēto spēļu bilance (7-4, Siguldai 6-5), turklāt pirmajā aplī abu komandu duelī Bauskā pārāki bija mājinieki – 95:79. Viesu komandai ir daži izteikti līderi, no kuru sekmēm lielā mērā ir atkarīgs komandas sniegums. Galvenais spēks komandā ir Ivars Zemītis (#18), kurš vidēji spēlē gūst 24,1 punktu (otrais labākais rādītājs līgā), savāc 10 atlēkušās bumbas (6.) Tāpat jāatzīmē Mikus Karlovs (#5), kurš ir otrs labākais cīnītājs zem groziem visā līgā – vidēji 13,2 bumbas ik spēli.

BK „Sigulda” spēli aizvadīs gandrīz optimālā sastāvā. Laukumā atgriezīsies divi komandas pamatsastāva spēlētāji Edmunds Tukišs un Dinārs Ramats, kuri veselības problēmu dēļ nepalīdzēja iepriekšējā spēlē Rūjienā.

Skatītājiem šī būs pēdējā iespēja šogad laukumā redzēt savu komandu. Nākamā spēle vien 7.janvārī, turklāt izbraukumā. Nākamā mājas spēle būs 16.janvārī, tātad – pēc nepilna mēneša. Visi basketbola draugi laipni aicināti atbalstīt savu komandu gada pēdējā spēlē un palīdzēt pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi