×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-20
Basketbola klubs „Sigulda” gadu noslēdz ar uzvaru

Savu skatītāju priekšā gadu uz pozitīvas nots izdevies noslēgt BK „Sigulda”, kas savā laukumā pārspēja spēcīgo „Bauskas BJSS” komandu. Izdevies pārtraukt zaudējumu sēriju un uzlabot pozīcijas turnīra tabulā.

Spēli siguldieši sāka strauji – ar diviem precīziem tālmetieniem pirmajos divos uzbrukumos, kā arī veiksmīgu darbību aizsardzībā, kas nodrošināja pusātros pretuzbrukumus. Pēc nedaudz vairāk kā divām spēlētām minūtēm viesi bija spiesti ņemt pirmo minūtes pārtraukumu – 10:2. Pēc tā spēle izlīdzinājās, taču mājinieki ne brīdi vadības grožus neatdeva. Pēc pirmās ceturtdaļas 27:22.

Otro ceturtdaļu apņēmīgāk sāka mājinieki, un tas deva augļus – ceturtdaļas vidū jau +14 (41:27). Tiesa, uzreiz pēc tam viesu komandas spēlētājs Arnis Simsons guva 11 punktus pēc kārtas, kamēr mājinieki pretī lika tikai vienu precīzu soda metienu. Bauskas komanda bija atgriezusies spēlē un puslaika izskaņā deficītu bija sadeldējuši līdz nieka trim punktiem – 52:49.

Trešajā ceturtdaļā mājiniekiem beidzot izdevās sakārtot aizsardzību, kas neļāva iegūt pārliecinošāku vadību pirmajā puslaikā. Ielaižot tikai 11 punktus, trešo ceturtdaļu izdevās noslēgt komfortablā vadībā – 72:60.

Spēles pēdējās desmit minūtēs viesiem lauzt spēles gaitu neizdevās. Siguldieši spēlēja pārliecinoši, komandas saspēles vadītājs Jorens Duļevskis ar filigrānām piespēlēm turpināja izklaidēt publiku, un beigās tika izcīnīta pārliecinoša uzvara – 91:75. Līdz ar to BK „Sigulda” pārtrauca trīs zaudējumu sēriju un gadu noslēdza ar uzvaru. Trīs sezonu laikā šī ir pirmā reize, kad izdodas uzvarēt gada pēdējo spēli.

BK „Sigulda” pret Bausku: Tukišs 25 punkti; Rudzāts 16; Dambergs 14; Jomerts 11; Šults 9; Ramats 8; Strautiņš 4; Lielpēteris 2; Toms 2; Duļevskis 0 (+ 9 rezultatīvas piespēles).

Ar septiņām uzvarām divpadsmit spēlēs BK „Sigulda” ir nostiprinājusies starp piecām labākajām komandām LBL 3 „B” apakšgrupā. Piecas labākās komandas no katras grupas cīņu turpinās turnīra otrajā fāzē, noskaidrojot starta pozīcijas izslēgšanas spēlēm. Tiesa, lai vietu labāko piecniekā saglabātu, siguldiešiem veiksmīgi jānospēlē abas atlikušās spēles ar „Rīdzeni” viesos (7. janvārī) un Krāslavu savā laukumā (16. janvārī).

Situācija turnīra tabulā. LBL 3 (B grupa)

  1. SK Rūjiena 10 – 2
  2. Saulkrasti 8 – 4
  3. BK Sigulda 7 – 5
  4. Bauska 7 – 5
  5. SK Bruņinieks 6 – 6
  6. Via/Valmiera Glass 5 – 6
  7. BK Krāslava 4 – 7
  8. Rīdzene/Turība 0 – 12

 

Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi