×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-22
Izturīgākie regbisti decembra beigās pulcēsies Siguldā

27.decembrī jau trešo gadu pēc kārtas gadu noslēdzošais Latvijas regbija pasākums notiks Siguldā. Regbija klubs „Sigulda” (RKS) atzīmēs sezonas beigas un kluba patrona Mikus Ozola dzimšanas dienu. Laukumā jau tradicionāli, neatkarīgi no laikapstākļiem, dosies Latvijas izturīgākie regbisti un regbistes.

Oriģinālā veidā gada pēdējās regbija sacensības Siguldā noritēs jau trešo gadu pēc kārtas. Tradīcija aizsākās 2012.gada ziemā, kad Siguldas regbijs tēvs Mikus Ozols savu dzimšanas dienu 28.decembrī nolēma atzīmēt, sarīkojot regbija 7 turnīru. Toreiz aicinājumam atsaucās četras komandas, kas ļoti biezā sniegā aizvadīja atraktīvu turnīru. Toreiz spēcīgākie bija mājinieki RK „Sigulda”.

Gadu vēlāk (pērn) mainījās formāts. Piedalīties varēja jebkurš interesents, komandas ar spēlētājiem mainījās teju pēc katras spēles. Pērn biezās sniega kupenas un decembra spelgoni aizstāja dubļi un lietus. Kā būs šogad, varam tikai minēt. Taču spēlēšana notiks jebkuros laikapstākļos (arī sniegputenī un vieglā zemestrīcē), turklāt pēc tāda paša principa kā pērn. Ierasties var jebkurš interesents, izspēlēties pagūs ar visiem un pret visiem. Šogad plānā regbijs visām gaumēm un spējām, gan kontakta, gan bezkontakta paveidi. Spēļu sākums no plkst.13.00, norises vieta – Depo laukums. Blakus regbijam būs neiztrūkstošās vērtības – ugunskurs, karsta tēja un spēcinošas uzkodas. Vakarā – pirtiņa, jubilāra sveikšana un regbija kluba „Sigulda” sezonā iekrāto apbalvojumu pasniegšanas ceremonija.

Mikus Ozols: „Visi RKS draugi laipni lūgti uz mūsu sezonas noslēguma pasākumu 27.decembrī Siguldā. Neatkarīgi no dzimuma un spējām, līdzi jāņem buči. Uz tikšanos!”

Regbija klubs „Sigulda” šogad aizvadīja savu otro pilnvērtīgo sezonu. Tika aizvadīti seši regbija 7 turnīri (Arnolda Spādes kausa izcīņa, Latvijas kausa izcīņa, četri 1.līgas sacensību posmi, otrā vieta sezonas kopvērtējumā), klasiskajā regbijā vairāki Siguldas kluba spēlētāji pārstāvēja RK „Fēnikss” rindas. Kopā ar „Fēnikss” maija beigās Siguldā tika aizvadīta draudzības spēli ar angļu komandu „Welwyn”, kurā uzvarēji mājinieki. Tāpat no Siguldas bija arī savi pārstāvji nacionālajās izlasēs. Mikus Ozols šogad spēlēja abās Latvijas pieaugušo izlasēs (regbijā un regbijā 7), savukārt Oskars Baltais bija Latvijas U-19 regbija 7 izlases dalībnieks Eiropas čempionātā Portugālē.

Sīkāka informācija par regbija kluba „Sigulda” gaitām un gaidāmo pasākumu atrodama kluba „Facebook” lapā.


Informāciju sagatavoja:
Regbija klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi