×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-22
Aicina izteikt viedokli par Ilgtspējīgas attīstības stratēģiju 2013.–2038.gadam

Paziņojums par Siguldas novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2013. – 2038.gadam 1.redakcijas nodošanu publiskai apspriešanai un sabiedrisko apspriedi.
Saskaņā ar Siguldas novada Domes 2013.gada 10.aprīļa lēmumu (protokols Nr.8, 4§.), Siguldas novada pašvaldība ir uzsākusi Siguldas novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2013.–2038.gadam izstrādi un organizē tās 1.redakcijas nodošanu publiskai apspriešanai, kura notiek no 22.decembra līdz 2015.gada 21.janvārim.

Stratēģija ir vadlīnijas Siguldas novada Attīstības programmas, nozaru attīstības plānošanas dokumentu, Teritoriju plānojuma un lokālplānojumu izstrādei.

Stratēģija ir orientēta uz pozitīvām izmaiņām, atbildot uz jautājumiem, kā attīstās novads, kāda ir tā loma valstī un reģionā, kā efektīvi izmantot esošos pilsētas un apkārtējo lauku teritoriju resursus novada konkurētspējai.

Ar Siguldas novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2013.–2038.gadam 1.redakciju var iepazīties laika posmā no 22.decembra līdz 2015.gada 21.janvārim:

  • Siguldas pagasta administrācijā Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā;
  • Mores pagasta administrācijā Siguldas ielā 11, Morē;
  • Allažu pagasta administrācijā Birzes ielā 4, Allažos;
  • Siguldas novada Pakalpojumu centrā Raiņa iela 3, Siguldā;
  • Siguldas novada pašvaldībā Pils ielā 16, Siguldā;
  • Siguldas novada pašvaldības informatīvajā interneta vietnē www.sigulda.lv.


Rakstiskus iebildumus un priekšlikumus līdz 21.janvārim lūdzam iesniegt Siguldas pagasta administrācijā Zinātnes ielā 7, 2.stāvā, 202.kabinetā vai, sūtot uz adresi Zinātnes ielā 7, Siguldas pagasts, Siguldas novads, LV2150, vai elektroniski uz pasta adresi projekti@sigulda.lv ar norādi „Par Siguldas novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas projektu”.

Siguldas novada Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas sabiedriskās apspriede notiks 2015.gada 12.janvārī plkst.18.00 Siguldas novada pašvaldībā Pils ielā 16.

Kontaktpersona: Siguldas novada pašvaldības Īpašumu, būvniecības un investīciju pārvaldes vadītāja Inga Zālīte, tālrunis 67800968, 29414440; e-pasts projekti@sigulda.lv.

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi