×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-23
Pilsētas vidusskolas skolēni piedalās projektā Tartu

No 15. līdz 19.decembrim Siguldas pilsētas vidusskolas 7.a klases skolēni piedalījās starptautiskā projekta NordplusJunior „Tuvu–Netoli–Lahedal” 1.posmā Tartu. Projektā iesaistījušās arī Tartu Raatuse School un Garliava Jonučiai Progymnasium.

Projekta mērķis ir iepazīt Baltijas valstu kultūru un valodas, to atšķirības un kopīgo. Projekta posmā Tartu skolēni pētīja Latvijas, Lietuvas, Igaunijas nacionālos svētkus un to tradīcijas.

Skolēni ne tikai strādāja grupās un savus darbus prezentēja, bet arī apmeklēja slaveno AHHAA centru, kur darbojās radošajās darbnīcās, slidoja, skatījās 4D kino. Tā kā projekts notika Ziemassvētku laikā, tad dalībniekiem bija arī iespēja uzstāties baznīcā.

„Esam priecīgi un gandarīti par paveikto, gūtajām emocijām, jaunajiem draugiem un neaizmirstamajiem mirkļiem,” stāsta projekta dalībnieki.
Nākamais projekta posms norisināsies no 9. līdz 14.februārim Siguldā.

Informāciju sagatavoja:
projekta koordinatore Indra Blaua,
skolotāja Egita Gaigalniece,
Siguldas pilsētas vidusskola


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi