×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-27
Siguldas slimnīcā pasaulē nācis 800. mazulis

Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļai šis bijis ražīgs gads – 25.decembrī slimnīcā piedzima 800.mazulis – tas ir lielākais slimnīcā pieņemto dzemdību skaits, kopš valsts neatkarības atjaunošanas. 2013.gadā Siguldas slimnīcā tika pieņemtas 718 dzemdības.

Astoņsimtā mazuļa māmiņu – Ievu un viņas dēliņu Gustavu no Lielvārdes, sveica Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, dāvājot ģimenei noderīgas lietas ar Siguldas simboliku. Jauno māmiņu sveica arī Siguldas slimnīcas vadītājs Valdis Siļķe.

„Turpat jau 810 dzemdības un Dzemdību nodaļas pacientu pieprasījums no visām Latvijas pilsētām pierāda, ka Siguldas slimnīca ir kļuvusi par vienu no pieprasītākajām vietām mazuļu laišanai pasaulē. Dodoties sveikt 800.mazuļa māmiņu un dzirdot Dzemdību nodaļas gaitenī pirms divām minūtēm dzimuša jau cita mazuļa balsi, tas noteikti ir dziļš aizkustinājums ikvienam,” savās emocijās dalās Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Atgādinām, ka arī Siguldas novadā šogad atkal sasniegts jauns jaundzimušo novadnieku rekords - līdz 2014.gada 8.decembrim Siguldas novadā bija reģistrēti 250 jaundzimušie Siguldas novada iedzīvotāji.

Jāatzīmē, ka portāla NeoGeo.lv pētījums liecina, ka Sigulda ir vienīgā no 20 pēc iedzīvotāju skaita lielākajām Latvijas pilsētām, kurā kopš 1990.gada, lai arī neliels (+1%), bet ir iedzīvotāju pieaugums.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi