×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-29
Siguldā slēpošanai pieejamas visas trases, atvērta arī slidotava

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra distanču slēpošanas trasē slēpotājiem pieejams 1.2 km garš un 6 m plats aplis ar ievilktu klasikas sliedi. Sportiskākam slēpojumam trasē izveidoti vairāki sniega kalniņi, savukārt iesācējiem piemērotāks būs 200 m garš stadiona aplis gan klasikas, gan slidsoļa apgūšanai. Darbojas inventāra noma, serviss, pieejamas dušas, pirts un Concept2 SkiErg trenažieris. Instruktora pakalpojumi pieejami pēc iepriekšēja pieteikuma. Trase 29. un 30.decembrī atvērta no plkst.12.00 līdz plkst.20.00, 30.decembrī un 2.janvārī līdz plkst.20.00, 1.janvārī trase slēgta. Aktuālā informācija – www.tourism.sigulda.lv.

Siguldas Pilsētas trasē atvērta daļa lielā kalna un darbojas enkurpacēlājs. Slēpot gribētājus gaida ciemos no plkst.10.00 līdz plkst.21.00. Vairāk informācijas - www.ocs.lv/jaunumi.

Kaķīškalns slēpošanas trasē atvērti gan Lielais, gan Mazais kalns, kā arī darbojas slidotava. Instruktora pakalpojumi piesakāmi iepriekš, zvanot pa tālruni 67976886. Bērniem pieejamas nodarbības slēpošanas skoliņā dažādos līmeņos. Trasē pieejama inventāra noma un apkope. Slidot prieku baudītājiem pieejama īpaši veidota slidotava. Maksa par slidotavas izmantošanu, slidojot ar personīgajām slidām pieaugušajiem 1 stunda – 3 eiro, 2 stundas – 5 eiro, visa diena – 6 eiro. Slidotavas izmantošana bērniem līdz 7 gadu vecumam ar 50% atlaidi, pieejama slidu noma gan pieaugušajiem, gan bērniem. Vairāk informācijas  – www.kakiskalns.lv.

Kordes trasē darbojas gan Lielais kalns, gan Mazais kalns. No otrdienas līdz svētdienai trasē pieejami instruktora pakalpojumi, brīvdienās no plkst.12.00 līdz plkst.14.00 pieejamas nodarbības slēpošanas skoliņā. Trase atvērta darba dienās no plkst.14.00 līdz plkst.22.00 un brīvdienās no plkst.10.00 līdz plkst.22.00. Aktuālā informācija – www.kordestrase.lv.

Reiņa trasē pieejams viss Lielais kalns un abi pacēlāji, iesācēju kalns un bērnu parks ar lentas pacēlāju. Servisa mājā pieejama inventāra noma un instruktora pakalpojumi. Vecāki aicināti pieteikt pašus mazākos Reiņa trases bērnu slēpošanas skoliņā, kas paredzēta bērniem vecumā no 3 līdz 7 gadu vecumam. Trase atvērta darba dienās no plkst.14.00 līdz plkst.22.00, sestdienās no plkst.10.00 līdz plkst.22.00 un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.20.00. Aktuālā informācija – www.reinatrase.lv.
 
Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Tūrisma informācijas centrs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi