×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-05
Aicina uz fotoizstādi „Skarbā patiesība un harmonija”

Piektdien, 9.janvārī, plkst.19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā tiks atklāta siguldietes Elīnas Pastenekas fotoizstāde „Skarbā patiesība un harmonija”.
Elīna Pasteneka ir patiesi īstena siguldiete un lepojas par savu pilsētu. Kopš mazām dienām māksla ir piesaistījusi Elīnas uzmanību un interesi. Divas mūzas, kas aizrauj jauno mākslinieci ir fotogrāfija un glezniecība. Darbos ieguldīts dziļš radošums un pozitīvās emocijas.

Mācoties Ekonomikas un kultūras augstskolā, Elīna ir apguvusi interjera dizainera un telpu plānotāja profesiju. Pašreiz savā profesijā nestrādā, bet ārpus darba darbojās dizaina izstrādē un veido dažādus dekorus. Īstenojot savus bērnības sapņus, nesen beigusi aktieru skolu. Šobrīd E.Pasteneka studē „Foto skolā”, kur apgūst fotogrāfa profesiju, kas palīdz vairāk izzināt aroda nianses.

Zirgi, kas ir Elīnas sirds lieta un pamestas mājas, kas uzrunā ar savādo šarmu, izstādes fotogrāfijās atklāj, kas tad ir skarbā patiesība un harmonija, kam mēs ikdienā pasteidzamies garām. Elīna priecāsies, ja kaut uz mirkli izstādes apmeklētājs gūs baudu un laimes sajūtu par sasniegto gala rezultātu.

Izstāde atvērta līdz 31. janvārim darba dienās no plkst.10.00 līdz 19.00, sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz 14.00. Ieeja – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pagasta Kultūras nama vadītāja
Terēzija Leimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi