×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-05
Ierobežota automašīnu plūsma Siguldas pils kompleksa teritorijā

Siguldas novada pašvaldība informē, ka no 2015.gada sākuma ieviestas izmaiņas autotransporta satiksmē Siguldas pils kompleksa teritorijā.

VAS „Latvijas Valsts ceļi” saskaņoto izmaiņu rezultātā krustojumā pirms ieejas Siguldas pils kompleksā tika uzstādīta ceļa zīme „Iebraukt aizliegts”, kas būtiski ierobežo automašīnu plūsmu pa Pils ielu posmā no Baznīcas ielas līdz Siguldas Jaunajai pilij. Siguldas pils kompleksa teritorijā varēs iebraukt tikai transportlīdzekļi ar Siguldas novada pašvaldības izdotu caurlaidi vai transportlīdzekļi, kas apzīmēti ar invalīdu stāvvietu izmantošanas karti.

„Ieviestās izmaiņas mazinās bīstamas situācijas Siguldas pils kompleksa teritorijā, kur autotransportam ir ierobežotas iespējas apstāties un apgriezties, it īpaši intensīvas satiksmes apstākļos. Šī teritorija kļūs vairāk pieejama gājējiem un velobraucējiem. Arī Siguldas viesiem būs iespēja izbaudīt Siguldas pils kompleksa teritoriju, ienākot teritorijā pa galvenajiem vārtiem. Aicinām iedzīvotājus un novada viesus izmantot labiekārtoto automašīnu stāvlaukumu pie Dabas aizsardzības pārvaldes,” ievērot ceļu satiksmes noteikumus un teritorijā izvietotās ceļa zīmes aicina pašvaldības speciālisti.

Atgādinām, ka iedzīvotāji pašvaldības pakalpojumus var saņemt ērti pieejamajā Pakalpojumu centrā Siguldas pilsētas centrā (Raiņa iela 3), kas jau no 2014.gada sākuma strādā arī sestdienās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi