×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-08
Basketbola klubam „Sigulda” uzvara gada pirmajā spēlē

Veiksmīgi gadu sākusi BK „Sigulda” komanda, kas izbraukumā ļoti pārliecinoši uzvarēja „Rīdzene/Turība-2” ar rezultātu 88:60. Iespaidīgs sniegums uzbrukumā Edmundam Tukišam, kurš izcēlās ar 41 gūtu punktu.

Pirmajā aplī abas komandas tikās Siguldā. Toreiz uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešams pagarinājums, kurā tomēr veiksmīgāki bija mājinieki – 87:84. 2015.gada pirmajā spēlē siguldieši nebija noskaņoti sīvai spēlei, tāpēc spēles grožus savās rokās ņēma jau ar pirmajiem uzbrukumiem. Jau pirmajās minūtēs izdevās iekrāt vairāk nekā desmit punktu pārsvaru, un aina laukumā būtiski nemainījās arī atlikušajās pirmās ceturtdaļas minūtēs – 12:30.

Otrajā ceturtdaļā viesi turpināja audzēt pārsvaru, mājiniekiem iniciatīvu tā arī ne brīdi neatdodot. Veiksmīga kolektīvā darbībā aizsardzībā, kā arī precīza spēle uzbrukumā ļāva siguldiešiem pirmo puslaiku noslēgt ļoti pārliecinošā vadībā – 22:52. Edmunds Tukišs jau pirmajā puslaikā bija sakrājis 31 punktu.

Otrais puslaiks jau bija tikai formalitāte. Spēles gaita izlīdzinājās, mājinieki beidzot atrada ieročus pret BK „Sigulda” aizsardzību, taču būtiskas pārmaiņas spēlē panākt nespēja. Lai arī mājinieki uzvarēja gan trešo (20:19), gan ceturto ceturtdaļu (18:17), aina uz tablo viņiem it nemaz nebija iepriecinoša – 60:88.

BK „Sigulda” pret „Rīdzene/Turība-2”: Tukišs 41 punkts; Rudzāts 21 (+13 atl.b.); Duļevskis 9; Ramats 9 (+ 6 pārtvertas bumbas); Lielpēteris 5; Jomerts 3 (+10 atl.b.); Šults; Toms.

Nākamā spēle ar BK „Sigulda” komandas piedalīšanos būs 16.janvārī, kad savā laukumā tiks uzņemti ciemiņi no tālās Krāslavas. Jāatgādina, ka pirmajā aplī abu komandu duelī tikai par viena punkta tiesu pārāki bija siguldieši.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi