×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-08
Siguldas jaunieši gadu mijā piedalās dažādās volejbola sacensībās

O-Sands pludmalē olimpiskajā centrā Rīgā Ziemassvētkos norisinājās ’’Bīčmaratons 24h/3 turnīri’’. Viens no trīs turnīriem bija paredzēts jauniešiem. Sacensības notika divās vecuma grupās: līdz 15 gadiem un 16-18 gadiem zēniem un meitenēm. No Siguldas sacensībās piedalījās astoņi pāri.

Vislabāk veicās Kristapam Ozolam un Teodoram Kerimovam 16-18 gadu zēnu grupā, kur tika izcīnita 3.vieta. Vēl viens pāris šajā grupā, Mārcis Gaigalnieks un Jānis Norvelis, ieguva 6.vietu. Jaunākajā vecuma grupā zēniem līdz 15 gadiem 4.vietu ieguva Mārtiņš Auziņš un Dāvis Vēvers. Šaja vecuma grupā piedalījās vēl četri Siguldas pāri un viņi ieguva šādas vietas: dalītajās 5.-8.vietās Sandijs Suhānovs un Gustavs Auziņš, kā arī Renārs Knēža un Ralfs Knēža, dalītajās 9.-10.vietās Ralfs Balodis un Rainers Smoļenskis, kā arī Kristaps Liepa un Reinis Rorbaks. Vienīgais meiteņu pāris Elizabete Brača un Liene Modņika vecuma grupā līdz 15 gadiem ieguva dalīto 5.-8.vietu.

Jaunā gada pirmās nedēļas nogalē zēnu volejbola komanda piedalījās ‘’Baltic Sea Junior 2015’’ starptautiskajā turnīrā Helsinkos, Somijā. Turnīrs norisinās jau 19.reizi. Siguldas jaunie volejbolisti vecuma grupā līdz 15 gadiem izcīnīja augsto 2.vietu. Komandas labakā spēlētaja balva tika Raineram Smoļenskim. Vēl komandā spēlēja Valts Damroze, Roberts Latkovskis, Marks Bungše, Nauris Abzalons, Renārs Knēža, Timofejs Žaruns un Reinis Bērziņš.

Informāciju sagatavoja:
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi