×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-08
Aktīvs Jaunā gada iesākums Siguldas Sporta skolas audzēkņiem

2015.gads ir sācies ar aktīvu un darbīgu dalību sacensībās Siguldas Sporta skolas audzēkņiem dažāda līmeņa sacensībās.

Badmintona nodaļas audzēkne Jekaterina Romanova no 7.-11.janvārim piedalās “Yonex Estonian international 2015” badmintona reitinga sacensībās Tallinā. Badmintona nodaļas jaunāko grupu audzēkņi 11.janvārī trenera Didža Gurecka vadībā startēs Rīgas Skolēnu pils organizētajā “Babolat” kausa izcīņas posmā Rīgā.

Basketbola nodaļas 2001.gadā dzimušie zēni treneres Agnijas Labrences vadībā no 9.-11.janvārim piedalīsies 18.starptautiskajā turnīrā “Cēsu kauss 2015”. Savukārt trenere Lelde Bērziņa savām 2005.g.dz. un jaunākajām meitenēm 10.janvārī Cēsīs ir noorganizējusi draudzības spēli ar meiteņu komandu no Igaunijas.

Vieglatlētikas nodaļas treneres Ainas Ziediņas audzēkņi 10.janvārī dosies uz Igaunijas pilsētu Valgu, lai piedalītos starptautiskās sacensībās “Valga – Valmiera”.

Distanču slēpotāji 11.janvārī Priekuļu (Cēsu Olimpiskā centra) trasē startēs Latvijas čempionātā. Šos audzēkņus vada un organizē treneris Raivis Zīmelis.

Turēsim īkšķus pa savējiem!!!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi