×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-14
Pasaules Sniega dienas aktivitātes Siguldas novadā

Tradicionāli arī Siguldas novadā notiks „Pasaules sniega dienas 2015” pasākumi.

16.janvārī, plkst.9.30 Siguldas 1.pamatskolas 1.klašu skolēni iepazīs ziemas sporta veidus, izskries un izspēlēs stafetes savā skolas pagalmā. Plkst.11.00 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā atraktīvi – izzinošā pasākumā piedalīsies Siguldas pilsētas vidusskolas 1.s.klase, Laurenču sākumskolas 1.klases un Mores pamatskolas sākumklašu skolēni.

18.janvārī tautas slēpojums „Sigulda” arī ir iekļauts šo svētku programmā.

Pasaules sniega dienas organizēšana jau kļuvusi par labu tradīciju gan visā pasaulē, gan arī mūsu valstī, jo šogad tā notiks jau ceturto gadu pēc kārtas. Šī pasākuma mērķis ir rast bērniem iespēju iepazīt dažādas aktivitātes uz sniega un dažādus ziemas sporta veidus. Šo ideju ir radījusi Starptautiskā Slēpošanas Federācija (FIS) ar moto „Vediet bērnus uz sniega”.

Arī šogad kopā ar Latvijas Slēpošanas savienību, veikalu tīklu „FANS” un Latvijas Olimpisko komiteju Pasaules Sniega dienas pasākumus organizēs pašvaldības, līdz ar to uz Sniega dienas pasākumiem savus pieteikumus ir atsūtījuši vairāk nekā 130 pasākumu organizatori, iesaistot šajās ziemas aktivitātes vairāk nekā 23 000 dalībnieku. Pagājušajā gadā Latvija parūpējās par lielisku sasniegumu, jo ieņēma otro vietu no ļoti daudzām valstīm. Starptautiskā Slēpošanas Federācija novērtēja mūsu valstī notikušās plašās un interesantās aktivitātes un pateicībā dāvāja vairākas ar ziemas sportu saistītas lietas (speciālas teltis, kalnu slēpošanas vārtus, dalībnieku starta numurus, finiša vārtus u.c.), kas tika nogādātas aktīvākajām skolām un pašvaldībām.

Piedalieties „Pasaules Sniega Dienas 2015” pasākumos, lai kopīgi atzīmētu šos sniega svētkus!
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi