×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-19
Kaķīškalnā notiks tradicionālās sacensības kalnu slēpošanā

Janvārī un februārī Siguldā, Kaķīškalnā, notiks gadskārtējās  kalnu slēpošanas sērijveida sacensības AUDI – SKI BOX kauss 2014. Tradicionālās kalnu slēpošanas sacensības Siguldā, Kaķīškalnā, notiek jau 12 gadus pēc kārtas un tās šobrīd ir Latvijā vienīgās sērijveida sacensības kalnu slēpošanā tautas klasē, kas pulcē lielu dalībnieku skaitu un kalnu slēpošanas cienītājus.

Šogad sacensības norisināsies četros posmos. Sacensību pirmais posms notiks 20. janvārī, sākums plkst. 19.00. Savukārt sacensību otrais un trešais posms plānots 3. un 17. februārī ar noslēguma sacensībām 27.februārī.

AUDI – SKI BOX kausa izcīņa notiek dažādās dalībnieku prasmju un vecuma grupās. Dalībnieku grupas tiek veidotas: līdz 35 gadi - Sievietes AS, Vīrieši AV; 36 līdz 49 gadi - Sievietes BS, Vīrieši BV; 50+ gadi - Sievietes CS, Vīrieši CV;  Lietpratēji līdz 35 gadi - Sievietes LS, Vīrieši LV; Lietpratēji 36 gadi un vecāki - Sievietes LSI, Vīrieši LVI.

Piedalīties ir aicināts jebkurš interesents. Reģistrēties sacensībām var aizpildot reģistrācijas anketu vienu nedēļu pirms kārtējā posma norises, bet ne vēlāk kā divas stundas līdz startam! Reģistrācijas anketas var saņemt Kakīškalna slēpošanas trasē un veikalā SKI BOX Rīgā Tallinas ielā 32.

Reģistrējoties dalībnieks iesniedz aizpildītu reģistrācijas anketu un samaksā dalības maksu. Dalības maksa ir 7 eiro piesakoties iepriekš un 10 eiro sacensību dienā  (dalības maksā nav iekļauta maksa par kalna pacēlāja izmantošanu). 

Vairāk informācijas, nolikums un sacensību rezultāti: www.ski-box.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi