×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-19
Siguldas novada pašvaldība iesaistīsies Ēnu dienas aktivitātēs

11.februārī Latvijā norisināsies kārtējās Ēnu dienas, kad skolēniem būs iespēja iejusties kādā no savām sapņu profesijām un izzināt sev vēlamā amata pārstāvja ikdienas pienākumus. Siguldas novada pašvaldība Ēnu dienās iesaistās jau sesto gadu, sniedzot iespēju skolēniem aktīvi sekot līdzi pašvaldības speciālistu darbam.

Šogad Siguldas novada pašvaldība skolēniem piedāvā kļūt par klientu apkalpošanas speciālistu, policijas inspektoru, Tūrisma informācijas centra konsultantu, Siguldas Attīstības aģentūras direktores vai Domes priekšsēdētāja vietnieku ēnām.

Pašvaldības darbiniekiem tikšanās ar “ēnām” ir laba iespēja sniegt jauniešiem ieskatu savā ikdienā un ieinteresēt nākamos Siguldas novada pašvaldības speciālistus.

Ēnu diena ir populāra izglītības akcija ne tikai Latvijā, kur tā notiek kopš 1999.gada, bet arī visā pasaulē, kuras laikā skolēni apmeklē sev vēlamo darbavietu un 4-6 stundas vēro un iesaistās interesējošās profesijas pārstāvja darbā. Šīs aktivitātes mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum.

Siguldas novada pašvaldība aicina skolēnus vortālā www.enudienas.lv līdz 4.februārim reģistrēties sev vēlamajai vakancei.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi