×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-19
Tapis unikāls reklāmas materiāls par pasākumiem Siguldas novadā

Siguldas novada kultūras iestādēs, pašvaldības administrācijās un Tūrisma informācijas centrā pieejams 2015.gadā Siguldas novadā notiekošo festivālu reklāmas materiāls. Tas tapis sadarbībā ar bērnudārza „Ieviņa” Ekoskolas audzēkņiem, kur blakus kultūras pasākumu piedāvājumiem pieejama informācija par vides resursu taupīšanu un vides saudzēšanu. Jaunizveidotais reklāmas materiāls izveidots kā aploksne, kuru var izmantot vēstules nosūtīšanai.

Kultūras pārvaldes speciālisti atklāj, ka reklāmas materiālā pieejama informācija par lielākajiem svētkiem Siguldas novadā un to norises datumi, kā arī noderīga informācija par to, kā gudri apmeklēt pasākumus, saudzējot dabu. Ieteikumi pasākuma apmeklētājam:

  1. Šķiro atkritumus. Pirms izmet plastmasas pudeli, saplacini to.
  2. Brauc uz pasākumu ar sabiedrisko transportu vai kopā ar kaimiņu, draugu kāda privātajā auto.
  3. Kad vien iespējams, ej kājām vai pārvietojies ar velosipēdu.
  4. Nedrukā ieejas biļetes un pasākuma programmas, ja tās pieejamas elektroniski tavā telefonā.
  5. Iegādājies vietējos produktus. Tā samazināsi izmaksas un piesārņojumu, kas rodas no produktu transportēšanas uz norises vietu. Tā Tu palīdzēsi attīstīties savai valstij un cilvēkiem būs darbs.
  6. Mazgājot rokas, netecini ūdeni vairāk nekā nepieciešams.

Materiāla tapšanas video atskats.

Siguldas novada pašvaldības INTERREG IVC programmas ietvaros īstenotais projekts „Pasākumu ietekme uz kultūrvēsturisko mantojumu” (ZEN) ir noslēdzies. Balstoties uz gūtajām atziņām, ir izstrādāta kopīga metodoloģija, lai samazinātu festivālu un kultūras notikumu ietekmi uz vēsturiskajiem centriem un vidi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi