×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-20
Basketbola klubs „Sigulda” zaudē Krāslavai

LBL 3.divīzijas čempionāta pirmo posmu ar zaudējumu noslēgusi basketbola kluba „Sigulda” komanda, kas savā laukumā pašā spēles izskaņā atzina Krāslavas komandas pārākumu. Tiesa, raugoties no turnīra tabulas viedokļa, spēles iznākumam nebija izšķirošas nozīmes, taču savu skatītāju priekšā piedzīvot zaudējumu nevēlas neviens.

Siguldiešiem nācās iztikt bez tādiem nozīmīgiem spēlētājiem kā Edmunds Tukišs un Jānis Šults. Spēles pirmā ceturtdaļa jau no paša sākuma aizritēja ļoti rezultatīvā cīņā. Tiesa, mazliet veiksmīgāki bija viesi, kas ceturtdaļas vidū spēja pamanījās iekrāt pat desmit punktu pārsvaru. Tomēr, tuvojoties pirmā spēles nogriežņa izskaņai, siguldieši savu sniegumu uzlaboja un sāka deldēt viesu pārsvaru. Pēc pirmajām desmit minūtēm mājiniekiem sešu punktu deficīts – 23:29.

Otrajā ceturtdaļā mājiniekiem vairākkārt izdevās izvirzīties vadībā, taču neizdevās vadību stabili nosargāt. Tuvojoties pirmā puslaika izskaņai, atkal pārliecinošāk spēlēja Krāslavas komanda, un likumsakarīgā vadībā noslēdza pirmo puslaiku – 38:43.

Būtībā viss otrais puslaiks aizritēja līdzīgā, brīžiem kļūdām ļoti bagātā cīņā. Vadību pārņēma te viena, te otra komanda. Kad līdz spēles beigām bija atlicis  nedaudz vairāk par četrām minūtēm, BK „Sigulda” pēc Dināra Ramata precīza tālmetiena bija izkarojuši sev četru punktu pārsvaru. Tomēr augstu  pacelto emociju latiņu noturēt neizdevās – sekoja piespiedu pauze, lai sakoptu balkonā sēdošo skatītāju izlietā alus atstātās pēdas. Zīmīgi, ka atlikušajā spēles laikā siguldieši neguva nevienu (!) punktu, līdz ar to piedzīvojot zaudējumu spēlē (73:78).

BK „Sigulda” pret Krāslavu: Ramats 19 punkti; Rudzāts 18; Dambergs 16; Jomerts 10 (+14 atl.b.); Vikmanis 6; Duļevskis 2; Lielpēteris 2; Toms; Strautiņš.

Pirmo posmu siguldieši noslēdza ar astoņām uzvarām un sešiem zaudējumiem. Ar to pietika, lai iekļūtu piecu labāko savas B grupas komandu pulkā un jau janvārī kvalificētos pavasarī gaidāmajām izslēgšanas spēlēm. Tuvākajā laikā sāksies cīņas otrajā posmā, kur divus spēļu apļus būs jāaizvada pret piecām A grupas labākajām komandām, sadalot starta pozīcijas izslēgšanas spēlēm. Otrajā posmā līdzi nāk pirmā posma bilance – proti, uzvaras un zaudējumi pret četrām pārējām savas grupas komandām. Siguldieši otro posmu sāks ar pozitīvu bilanci – piecām uzvarām un trim zaudējumiem.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi