×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-30
Jaunieši atgriezušies no jauniešu apmaiņas projekta

Jauniešu inicitīvu centra “Mērķis” pieci jaunieši un grupas līderis piedalījās starptautiskā Erasmus+ jauniešu apmaiņas projektā “Don’t let technology take over you” (Neļauj tehnoloģijām sevi ietekmēt). Projekts norisinājās no 14. līdz 22.janvārim Turcijas pilsētā Izmirā.

Deviņu dienu garumā projekta dalībniekiem bija iespēja lietderīgi pavadīt laiku, neizmantojot modernās tehnoloģijas. Projektā piedalījās dalībnieki no Jordānas, Ukrainas, Dānijas, Īslandes, Beļģijas, Turcijas un Latvijas.

Projektā jaunieši ar neformālas izglītības metodēm iepazina sevi un citus, vakaros jaunieši spēlēja galda spēles, ka arī diskutēja par interesējošām tēmām. Jaunieši līdzdarbojās arī apkārt esošo ciematiņu iedzīvotāju ikdienas darba gaitās, jaunieši izmēģināja cept maizi, gatavot Turku kafiju, vākt augļus un vēl apgūt daudzas citas iemaņas.

Projekta mērķis bija pievērst sabiedrības uzmanību tehnoloģiju ietekmei uz cilvēkiem. Parādīt to, ka joprojām ir daudz un dažādu iespēju kā pavadīt laiku neizmantojot modernās tehnoloģijas, pievērst lielāku uzmanību cīņai pret moderno tehnoloģiju ietekmi un dzīvi.


Informāciju sagatavoja:
Klinta Eigenfelde
Siguldas novada Jaunrades centra
Jauniešu iniciatīvu centra "Mērķis" jaunatnes darbiniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi