×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-02
Siguldas novada ID karšu projektam pievienojušies jauni partneri

Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID karšu programmai „Es esmu s!guldietis”  pievienojušies jauni sadarbības partneri, kas novada iedzīvotājiem piedāvā dažādus pakalpojumus un preces.

SIA „Troll Smiltene” piedāvā iegādāties bērnu istabas iekārtas, gultiņas, šūpulīšus, tekstila un citas preces ar 5% atlaidi. Visas preces tiek ražotas Latvijā un tās ir iespējams apskatīties un iegādāties Siguldā, Lauku ielā 7/9.

Veikalā „My FASHION Space” Krišjāņa Valdemāra ielā 1, iegādājoties apģērbu ikdienai un svētkiem, pircējiem tiks piemērota atlaide 5% katram pirkumam, izņemot akcijas preces.

Skaistumkopšanas salons „Patti” Pils ielā 11, ir sagādājis siguldiešiem iespēju baudīt “Lielās stila pārvērtības” ar 10% atlaidi pakalpojuma maksai un veikt ausu caurduršanas procedūru ar 15% atlaidi.

Tiem, kas vēlas izmantot veselības veicināšanas limfas stimulācijas procedūru, salons „Figura Line” Ausekļa ielā 9, piedāvā vienu bezmaksas 60 minūšu garu procedūru.

Sporta preču veikals „Okej” Raiņa ielā 1, saviem klientiem piedāvā 8% atlaidi veikalā pieejamajām precēm un velo nomai, kā arī 25% atlaidi velosipēdu iegādei periodā līdz 31.martam.

Autorezerves daļu mazumtirdzniecības tīkls „Baltic auto parts” veikali „Fixus” sniedz iespēju iegādāties auto un velo rezerves daļas, velosipēdus un aksesuārus visos uzņēmuma veikalos Latvijas teritorijā ar atlaidi 10%. Veikala adrese Siguldā – Mālpils iela 1.

Veikals „Auto krāsas” Pulkeža Brieža ielā 65, ID karšu īpašniekiem piemēro 10% atlaidi auto krāsām, krāsošanas materiāliem un instrumentiem.

Uz 2015.gada 1.februāri Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju identifikācijas karti saņēmuši 12 274 novadnieki. Kopumā Siguldas novadā uz 2014.gada 1.janvāri deklarēti 18 197 iedzīvotāji. Līdz ar to, trīs gadu laikā Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju kartes ir saņēmuši vairāk nekā 72% no novadā deklarētajiem iedzīvotājiem.

Šobrīd Siguldas novada ID karšu īpašniekiem ir pieejami gandrīz 200 dažādi piedāvājumi. ID karšu programmas piedāvājums regulāri tiek aktualizēts un papildināts. Ar visiem ID karšu piedāvājumiem novadnieki ar iepazīties pašvaldības informatīvajā izdevumā vai interneta vietnē www.sigulda.lv.

Veiksmīgus pirkumus kopā ar karti „Es esmu s!guldietis”!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi