×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-02
Pašvaldība turpina atbalstīt bērnu un jauniešu mācību-treniņu procesu un augsto sasniegumu sportu

Lai sekmētu bērnu un jauniešu iesaistīšanos sporta nodarbībās un veicinātu Siguldas novada sportistu augstos sasniegumus, Siguldas novada Domes Attīstības, tūrisma un sporta komiteja arī 2015.gadā turpinās sniegt atbalstu Siguldas novada bērnu un jauniešu mācību-treniņu procesa nodrošināšanai un augsto sasniegumu sporta sekmēšanai.

Finansiāls atbalsts tiks piešķirts atbilstoši 2013.gada 20.novembra Siguldas novada Domes nolikumam „Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā” un tā pielikumiem, kas nosaka kārtību un kritērijus finansējuma saņēmēju pretendentiem, kā arī Siguldas novada prioritāros sporta veidus, finansējuma sadalījumu sporta veidiem un pieejamā finansējuma lielumu katram sporta veidam attiecīgajā gadā.

Finansējuma piešķiršanai sporta veidiem tiek izvirzītas divas prioritātes:

  1. Atbalsts Siguldas novada bērnu un jauniešu mācību-treniņu darbam;
  2. Atbalsts Siguldas novada sportistiem, kas vērsts uz augsto sasniegumu sportu.

Uz šo finansējumu var pretendēt Siguldas novada pašvaldības iestādes, kurās tiek īstenota profesionālā vai interešu izglītības programma kādā no sporta veidiem, sporta organizācijas, kas realizē savu darbību Siguldas novadā, individuāli sportisti vai to pārstāvji. Sporta organizācijām vai iestādēm, kas pretendē uz finansējumu bērnu un jauniešu mācību – treniņu procesa nodrošināšanai, jābūt reģistrētām Siguldas novada teritorijā un/vai jānodarbojas ar Siguldas novada bērnu un jauniešu mācību – treniņu darbu atbilstoši LR normatīvajiem aktiem, īstenojot licencētas interešu izglītības programmas. Finansējums var tikt piešķirts Siguldas novadā deklarētajiem sportistiem.

Lai pretendētu uz finansējumu, iesniegumā jānorāda konkrēts piesaistītā finansējuma izmantošanas mērķis un plānotā izdevumu tāme. Uz finansējumu sporta veidam var tikt attiecinātas sekojošas izmaksu pozīcijas - trenera atalgojums, dalība sacensībās un treniņnometnēs, attiecīgā sporta veida koplietošanas inventāra iegāde, transporta izmaksas sporta bāžu izmantošana un citas ar mācību-treniņu darba nodrošināšanu saistītās izmaksas.

Savukārt sporta pasākumu organizēšanas finansējums 2015.gadā ietver Sporta pārvaldes iepriekš plānotos pasākumus un rezerves fondu iepriekš neplānotiem pasākumiem. Siguldas novada pašvaldības plānoto pasākumu sarakstu un finansējumu katram pasākumam sagatavo Sporta pārvalde un iesniedz to Attīstības, tūrisma un sporta komitejai apstiprināšanai līdz katra gada 1.novembrim par nākamo gadu. Priekšlikumus par nākamā gada sporta pasākuma organizēšanas atbalstu fiziskās un juridiskās personas var iesniegt Sporta pārvaldē līdz tekošā gada 15.oktobrim.

Uz plānoto rezerves fonda finansējumu iepriekš neplānotiem sporta pasākumiem var pretendēt ikviena fiziska vai juridiska persona, kas organizē sporta pasākumu Siguldas novadā vai tā tiešā tuvumā, iesniedzot iesniegumu Siguldas novada Domē Iesniegumam klāt jāpievieno sacensību nolikums un kopējā plānoto izdevumu tāme.

Iesniegumus par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanu var iesniegt attiecīgā gada 15.novembrim.

Ar nolikumu „Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā” un tā pielikumiem var iepazīties www.sigulda.lv, sadasļā Pašvaldība - Nolikumi - Finanses.

 
Informāciju apkopoja:
Zanda Abzalone
Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi