×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-02
Noslēdzies S! – FISCHER Ziemas skolēnu čempionāta II posms distanču slēpošanā

Īsti ziemīgos laika apstākļos Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisinājās distanču slēpošanas sacensības, kurās piedalījās 22 skolu komandas, vairāk nekā 250 skolēni. Viskuplāk pārstāvētas bija Siguldas, Madonas, Rīgas, Daugavpils, Talsu, Cēsu, Carnikavas, Priekuļu novada skolas.

Paši mazākie slēpoja pa 200 m apli, bet pārējie – 1.2 km apli, kas bija jau ar dažiem kāpumiem un nobraucieniem. Īpaši padomāts bija par kopvērtējuma līderiem - I posma katru grupu uzvarētāji uz starta izgāja ar līdera numuriem, kas ļāva apkārtējiem dalībniekiem, skatītājiem un līdzjutējiem sekot līdz iepriekšējā posma uzvarētājam.

Tāpat kā iepriekšējā posmā arī šajā posmā dominēja Madonas novada skolu audzēkņi, bet ar katru posmu grupās parādās, kāds, kas spēj “izstumt” no trijnieka madoniešus. S10 grupā līderos ir Cēsu 1.pamatskola ar Elzu Bleideli priekšgalā. S12 grupā uzvarēja Samanta Krampe no Friča Brīvzemnieka pamatskolas. Turpat seko Siguldas pilsētas vidusskolas skolniece Kristīne Brunere un Līva Šahno no Madonas pilsētas 1.vidusskolas. S14 grupā madoniešu dominance – pirmā Elizabete Paura un trešā Tīna Nagle no Madonas pilsētas 1.vidusskolas, bet otrā Agnija Nagle no Madonas Valsts ģimnāzijas. S16 grupā viss trijnieks pieder Madonas Valsts ģimnāzijai – 1. Ieva Pūce, 2. Angelina Vavilova, 3. Karīna Pitkeviča. S18 galvas tiesu ātrāka par konkurentēm ir Rīgas 63.vidusskolas pārstāve Anna Konovalova, kas tuvākās sekotājas apsteidz par gandrīz divām minūtēm. 2.vietā Viktorija Vengrevica no J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas, 3.vietā Kristīne Ozola no Siguldas Valsts ģimnāzijas. Mazākajiem puišiem V10 grupā pirmās divas vietas Madonas pilsētas 1.vidusskolas skolēniem Silvestram Švaukstam un Gustavam Sinātam, bet 3.vietā Jānis Helvijs Kārkliņš no Siguldas pilsētas vidusskolas. V12 grupā, kas slēpoja 1,2km distanci ātrākais bija Uvis Akmentiņš no Madonas pilsētas 1.vidusskolas, otrais Bruno Krampe no Friča Brīvzemnieka pamatskolas, bet trešais Oskars Veits no Siguldas pilsētas vidusskolas. V14 grupas uzvarētāji visi madonieši – uzvarētājs Ilvars Bisenieks no Madonas 1.vidusskolas, otrais Niks Saulītis no Madonas Valsts ģimnāzijas, bet trešais Kalvis Krīgers no Madonas pilsētas 1. vidusskolas. V16 dominē madonieši – 1. vietā Raimo Vīgants un 3. vietā Toms Zvirgzdiņš no Madonas Valsts ģimnāzijas, bet otrais ir Kristaps Indriksons no Madonas pilsētas 1.vidusskolas. V18 grupā uzvarēja Dins Dinārs Gutāns no Cēsu profesionālās vidusskolas, otrais Kristaps Nežborts no Siguldas Valsts ģimnāzijas, bet trešais Toms Tipainis no Madonas Valsts ģimnāzijas. Pilni rezultāti apskatāmi mājaslapā www.ba2.lv.

Katrs dalībnieks pēc finiša tika cienāts ar auzu pārslu putru, ko sagādāja SIA „KG Latvija”. Uzvarētājiem tika pasniegtas īpaši kaltās medaļas un sacensību atbalstītāju balvas. Paldies sacensību atbalstītājiem – ZS „Pīlādži” par svaigajiem āboliem, SIA „Siguldas maiznieks” par gardajiem cepumiem.

Tiekamies nākamajā S! – FISCHER Ziemas skolēnu čempionāta posmā jau 20.februārī.


Informāciju sagatavoja:
Jānis Lazdāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi