×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-03
Ceturtdien notiks jauniešu diskusija ar Siguldas novada Domes deputātiem

Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” aicina jauniešus, organizāciju pārstāvjus un citus interesentus 5.februārī no plkst.16.00 līdz 18.00 piedalīties strukturētā dialoga diskusijā „Kafija ar politiķiem”, kurā piedalīsies Siguldas novada Domes deputāti – Līga Sausiņa, Eva Viļķina, Guntars Zvejnieks, Jānis Lazdāns, Ēriks Čoders un Izglītības pārvaldes vadītāja Maija Bruģe. Diskusija notiks Siguldas novada Jaunrades centra „Mērķis telpās” Skolas ielā 3.

Diskusijas galvenās tēmas:

  1. Kas būtu jādara visos izglītības veidos, lai veicinātu politisko līdzdalību?
  2. Kas būtu jādara, lai veicinātu uzticību un sapratni starp jauniešiem un lēmumu pieņēmējiem, kā arī uzlabotu abu iesaistīto pušu savstarpējās sadarbības kvalitāti?
  3. Kas būtu jādara, lai jaunieši un jauniešu organizācijas kopā ar lēmumu pieņēmējiem pilnvērtīgi iesaistītos lēmumu pieņemšanas procesos?
  4. Kā darbs ar jaunatni var veicināt jauniešu politisko līdzdalību?
  5. Kā jauniešus ar atšķirīgām pieredzēm un zināšanām vajadzētu informēt, iedrošināt un motivēt iesaistīties politiskos un demokrātiskos procesos, un kā jaunās un alternatīvās tehnoloģijas un rīki var tikt izmantoti šiem procesiem?


Diskusijas tiek organizētas Eiropas Savienības Strukturētā dialoga ietvaros, kas jauniešiem, jauniešu politikas veidotājiem un īstenotājiem nodrošina vietu un sniedz iespējas veicināt jauniešu politisko līdzdalību, kā arī aktualizēt jaunatnes politikas problēmjautājumus vietējā, nacionālā un Eiropas līmenī.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Vilciņa
Siguldas novada Jaunrades centra
Direktores vietniece darbā ar jauniešiem


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi