×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-03
Aicina izteikt viedokli par Novada svētku norises laiku

Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvajā padome rosinājusi diskusiju par Siguldas Novada svētku norises laika maiņu.

Vairāk nekā 10 gadus Siguldas Novada svētki norisinās maija beigās – tā ir iespēja svētkus apmeklēt arī novada skolēniem, kuri šajā laikā vēl nav skolēnu brīvlaikā un pašdarbības kolektīviem. Savukārt jūnijs tradicionāli ir izlaidumu un vasaras saulgriežu laiks, kad nedēļas nogales lielai daļai novadnieku ģimeņu jau ir saplānotas.

Uzņēmēju konsultatīvās padomes pārstāvji savukārt norāda, ka vasarā – jūlijā un augustā ir labvēlīgāki laika apstākļi, tomēr ir draudi, ka pasākums var pārklāties arī ar citiem pasākumiem un festivāliem, kas vasaras vidū intensīvi norisinās visā Latvijā.

Lai gūtu plašāku ieskatu par novada iedzīvotāju viedokli, aicinām arī Jūs līdz 16.februārim izteikt viedokli, par laiku, kad svinēt Siguldas Novada svētkus.

Aptauja pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi