×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-04
Aktualitātes Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”

Līdz 12.februārim „Baltā Flīģeļa” telpās aplūkojama Mākslas nodaļas audzēkņu mācību darbu izstāde. Savukārt no 13.februāra līdz 5.martam Mākslu skolas izstāžu telpā būs apskatāma mākslinieces Aijas Jasūnas gleznu un bērnu grāmatu ilustrāciju izstāde. Māksliniece ilustrējusi vairāk nekā 40 grāmatu, 50 e-grāmatu un interaktīvās spēles bērniem, kā arī daudzveidīgus dizaina priekšmetus.

Mūzikas nodaļas audzēkņi regulāri piedalās dažādos konkursos. Jau 5.februārī gaidāms kora klases audzēkņu solo dziedāšanas konkurss Cēsīs „Vidzemes Cīrulīši”, kurā piedalīsies četri skolotājas Solveigas Vītoliņas audzēkņi. Repertuārā iekļautas latviešu tautasdziesmas un pazīstamu latviešu komponistu oriģināldziesmas.

Mārupes Mūzikas un mākslas skola sadarbībā ar Siguldas Mākslu skolu rīko 2.Latvijas mūzikas skolotāju festivālu „Skolotāja meistarklase skolēniem”. Festivāls notiek līdz 28.februārim dažādās mūzikas un mākslas skolās. Festivāla noslēguma koncerts izskanēs „Baltajā flīģelī” 28.februārī plkst.16.00.

Informāciju sagatavojusi
Ineta Stepiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi