×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-05
Siguldas novada pašvaldība saņem balvu par sadarbību privātajā un publiskajā partnerībā

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Publisko pakalpojumu gada balvas ietvaros vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupa „Eco Baltia grupa” pasniedza speciālbalvu Siguldas novada pašvaldībai par veiksmīgu sadarbību ar Siguldas pilsētas SIA „Jumis” publiskajā un privātajā partnerībā.

 „Eco Baltia grupas” valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs: „Mūsu pieredze ar Siguldas novada Domi, attīstot vides apsaimniekošanas uzņēmumu PSIA „Jumis”, ir piemērs tam, ka pašvaldība un privātie uzņēmēji var veiksmīgi sadarboties publiskajā un privātajā partnerībā un kopā strādāt, lai iedzīvotājiem nodrošinātu pēc iespējas kvalitatīvāku pakalpojumu. Mēs ceram, ka mūsu un Domes sadarbība kalpos par pozitīvo piemēru arī citiem, ka publiskā un privātā partnerība ir iespēja, kas jāizmanto.”

Siguldas pilsētas SIA „Jumis” ir vides apsaimniekošanas uzņēmums, kas nozarē strādā kopš 1947.gada. Uzņēmums 2003.gadā tika nodots koncesijā, un šobrīd ietilpst „Eco Baltia grupā”. Sākotnēji uzņēmums piedāvāja tikai atkritumu apsaimniekošanu, bet šobrīd uzņēmums piedāvā risinājumus dažādām ikdienas situācijām vides apsaimniekošanas nozarē gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

Publisko pakalpojumu gada balva ir LTRK organizēts uzņēmējdarbības vides novērtējums Latvijas pilsētās un novados. Novērtējums atspoguļo uzņēmējdarbības klimatu Latvijas pašvaldībās, vietējo pašvaldību ieguldījumu un veikumu uzņēmējdarbības vides attīstībā savā teritorijā, atvērtību un servisa līmeni, ko pašvaldības sniedz saviem uzņēmējiem.

Informāciju sagatavoja:
Dace Jansone
„Eco Baltia grupas” Korporatīvās komunikācijas direktore


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi