×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-05
Basketbola klubs „Sigulda” savā laukumā uzņems čempionus

LBL 3.divīzijas otro posmu ar spēli savā laukumā (Siguldas Sporta skolā) piektdien, 6.februārī, plkst.20.00 sāks BK „Sigulda”, kas uzņems aizvadītās sezonas čempionus BK „Salacgrīva”. Iepriekšējās sezonās abas komandas uzvaras ir dalījušas uz pusēm.

Turnīra otrajā fāzē vienkopus sacenšas pirmā posma desmit labākās komandas. Proti, piecas labākās no katras grupas. Līdz nāk bilance, kas iekrāta pret četrām savas grupas komandām, savukārt ar piecām pārējām būs jāaizvada divi spēļu apļi – viena spēle savā laukumā, viena viesos. Otro posmu siguldieši sāks ar pozitīvu bilanci – piecām uzvarām un trijiem zaudējumiem, kas viņus ierindo dalītā ceturtajā un piektajā vietā. Kas zīmīgi – tāda pati uzvarētu un zaudēto spēļu bilance ir arī BK „Salacgrīva” komandai.

Līdz šim abas komandas LBL 3 turnīra ietvaros ir tikušās četras reizes – divas reizes iepriekšējā sezonā un divas reizes vēl sezonu iepriekš. Uzvaras abās sezonās ir dalītas uz pusēm. 2012./2013. gada sezonā BK „Sigulda” bija pārāki savā laukumā un piekāpās viesos, savukārt iepriekšējā jeb 2013./2014. gada sezonā siguldieši zaudēja savā laukumā, taču uzvarēja viesos. Tiesa, aizvadītās sezonas izskaņa veiksmīgāka tomēr bija BK „Salacgrīva” komandai, kas kļuva par LBL 3 čempioniem, kamēr BK „Sigulda” jau otro gadu pēc kārtas apstājās ceturtdaļfinālā.

Salacgrīvas komanda ir ātra, dinamiska, tehniska. Tā daudz un precīzi uzbrūk grozam no distances, komandai ir plašs līderu loks. Veseli seši spēlētāji (puse komandas) vidēji spēlē gūst vismaz desmit un vairāk punktu.

BK „Sigulda” spēli aizvadīs optimālā sastāvā. Tiesa, savu iespaidu var atstāt spēļu prakses trūkums, jo starp pirmā posmā pēdējo spēli un otrā posma pirmo spēli bija trīs nedēļu pauze. BK „Salacgrīva” komandai spēļu kalendārs ir ritmiskāks, turklāt komanda startē vēl citos turnīros. To, kādi būs reālie spēku samēri laukumā, parādīs tikai un vienīgi pati spēle.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi