×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-06
Artūrs Šķesters kļuvis par Latvijas čempionu tāllēkšanā U14 vecuma grupā

1.februārī Rīgas Sporta manēža uzņēma Latvijas spēcīgākos vieglatlētus U14 (2002.–2003.gadā dzimušos) vecuma grupā sezonas nozīmīgākajās sacensībās. Lai rastos priekšstati par kopējo dalībnieku skaitu, kas kandidēja uz Latvijas čempionātu, var minēt, ka katrā no četrām zonām, piemēram, 60 metru distancē piedalījās aptuveni 40-60 dalībnieku kā zēniem, tā meitenēm. Latvijas čempionātam kvalificējās 10 Siguldas Sporta skolas audzēkņi.

Par Latvijas čempionu tāllēkšanā kļuva Artūrs Šķesters, uzrādot izcilu sniegumu – 4,89 metru tālu lēcienu, kas ir pus metra personīgā rekorda uzlabojums. Tikpat teicams Artūram padevās 60 metru skrējiens, kur priekšskrējienos tika sasniegts otrs ātrākais dienas rezultāts 8,27s (ar elektr.), par 0,4s labojot atlases sacensībās uzrādīto laiku. 60 metru fināla skrējienā 8,32s nodrošināja Artūram sudraba godalgu un otra ātrākā Latvijas sprintera titulu.

1000 metru skrējienā devās divas Siguldas Sporta skolas audzēknes: Estere Vīksne ar rezultātu 3:27,45 izcīnīja 3.vietu un bronzas medaļu jau trešo čempionātu pēc kārtas. Kristīnei Brunerei kārtējais sava rekorda labojums 3:31,16 un blīvajos rezultātos 8.vieta.

Augstā 8.vieta arī Danielam Strodam 300 metru garajā sprinta distancē, rezultāts 47,66s ir līdz šim ātrākais sasniegtais personīgais rezultāts.

Stafetes skrējiens 4x160 metru pulcēja 12 ātrākās zēnu un 17 meiteņu komandas. Veicot nevainojamu stafetes kociņa maiņu, parādot neatlaidību un cīņassparu distancē, Artūrs Šķesters,Emīls Kravalis, Nils Ciglis un Daniels Strods pelnīti kāpa uz goda pjedestāla bronzas medaļnieku pakāpiena, paši sev un trenerei sagādājot ļoti patīkamu pārsteigumu, jo šāda uzvara stafetē nav bijusi vairāk nekā 10 gadus. Meitenes ļoti sīvā konkurencē ierindojās 9.vietā, komandā startēja Elza Lešinska, Estere Vīksne, Anne Stalidzāne un Elizabete Stankeviča.

Citās individuālajās disciplīnās uzrādītie rezultāti Latvijas čempionātā: Elizabete Stankeviča – 13.vieta augstlēkšanā (1,33 m), Anne Stalidzāne – 17.vieta 300 metros (51,22s), Nils Ciglis – 17.vieta 1000 metros (3:34,53), Emīls Kravalis – 20.vieta 1000 metros (3:37,32).

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas nodaļas trenere
Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi