×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-09
Basketbola klubs „Sigulda” otro posmu sāk ar zaudējumu

Zaudējumu spraigā un agresīvā cīņā otrā posma pirmajā spēlē piedzīvojuši basketbola kluba „Sigulda” basketbolisti, kas atzina LBL 3 čempionu BK „Salacgrīva” pārākumu – 56:66.

Abām komandām bija būtiski robi sastāvos. Jau no paša spēles sākuma laukumā bija vērojama ļoti asa cīņa. Tās dēļ rezultāts auga ļoti gausi, punkti abām komandām nāca ar lielām grūtībām. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 12:12. Otrajā ceturtdaļā spēles rokraksts nemainījās, turpinājās asa, agresīva cīņa par iniciatīvu. Mazliet precīzāki uzbrukumā bija viesi, kas pirmo puslaiku noslēdza vadībā – 23:29.

Trešajā ceturtdaļā siguldieši izmisīgi centās atspēlēt deficītu un pārņemt vadību, taču viesi savas pozīcijas sargāja ļoti pārliecinoši. Trešā ceturtdaļa kļuva par spēles rezultatīvāko (19:20), viesi tajā savam pārsvaram klāt pielika vēl vienu punktu. Šādā smagnējā spēlē katram punktam ir liela nozīme.

Ceturtajā ceturtdaļā siguldieši centās glābt spēli un samazināt rezultāta starpību. Vairākkārt izdevās nonākt viena precīza metiena attālumā, taču pārņemt vadību tā arī neizdevās ne reizi. BK „Salacgrīva” spēlēja stabilāk un izmantoja katru mājinieku paviršību. Lai arī rezultāta starpība bija salīdzinoši neliela, viesi šaubas par savu pārākumu neatstāja, galotnē izcīnot uzvaru ar 56:66. Jāatzīmē, ka spēles pēdējās minūtēs vairākkārt laukumā izcēlās pamatīgi asumi, kas bija rezultāts agresīvajai spēles manierei un tiesnešu nekonsekventajām darbībām, par kurām sašutušas bija abas komandas un  to atbalstītāji.

BK „Sigulda” pret BK „Salacgrīva”: Rudzāts 15; Tukišs 13;  Dambergs 10;  Ramats 7; Strautiņš 6; Skutelis 2; Jomerts 2; Lielpēteris 1; Toms.

Nākamā spēle siguldiešiem jau 9.februārī, kad izbraukumā ļoti principiāla cīņa pret senajiem draugiem SK „Carnikavu”. Jāatgādina, ka abu komandu iepriekšējā duelī uzvarētāju noteikšanai divu spēļu summā bija nepieciešami četri pagarinājumi.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi