×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-13
Pasaules čempionāta kamaniņu sportā skatītājiem plašs kultūras piedāvājums un izklaides iespējas

Pasaules čempionātā kamaniņu sportā laikā Siguldā lielisks kultūras piedāvājums - bezmaksas "The Sound Poets", "Musiqq", "Da Gamba" un Gacho koncerti, kā arī īpaši pasākumi bērniem!

Šajā nedēļas nogalē Siguldā norisināsies 45. FIL Pasaules čempionāts kamaniņu sportā, kura laikā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja ne tikai vērot šī gada nozīmīgākās sacensības kamaniņu sportā pasaulē un atbalstīt Latvijas sportistus, bet arī baudīt īpašu kultūras programmu un populāru Latvijas mūziķu uzstāšanos.

Pasaules čempionāta atklāšanas ceremonijā 13.februārī plkst.18.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā muzicēs atraktīvā čellu grupa "Da Gamba" ar īpaši šai ceremonijai sagatavotu programmu un uguņošanu no "International Fireworks Design".

Sestdienas vakarā plkst.18.00 dzelzceļa stacijas laukumā, čempionāta apbalvošanas ceremonijā, sportistus un viņu atbalstītājus sveiks grupa "The Sound Poets", kura pagājušajā vasarā Siguldas pilsdrupu estrādē aizvadīja emocionālu koncertu, kurš gada nogalē tika izdots arī DVD.

Savukārt sacensību atbalstītājus Bobsleja un kamaniņu trasē sestdien un svētdien pārsteigs un iepriecinās atraktīvie "Musiqq", kā arī Gacho ar šī brīža aktuālo "Spēka tūres" jauno albumu "Smaids līdz ausīm".

Īpaša izklaides programma sagatavota arī mazajiem sacensību skatītājiem – sestdien no plkst.11.00 līdz 11.30 un svētdien no plkst.11.50 līdz 12.10 notiks rīta izklaides bērniem, kurās piedalīsies pasaku tēli, bet starta estakādē norisināsies aizraujošas sporta aktivitātes.
 
 
45. FIL Pasaules čempionāta kamaniņu sportā programma:

13.februārī Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā:

Plkst.18.00 Sportistu parāde no Siguldas novada Kultūras centra līdz dzelzceļa stacijas laukumam

Plkst.18.15 Atklāšanas ceremonija dzelzceļa stacijas laukumā. Uzstāsies čellu grupa “Da Gamba” ar īpaši sagatavotu programmu un uguņošanu no "International Fireworks Design".

14.februārī Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”:

  • plkst.10.10 notiks pirmais brauciens divvietīgām ekipāžām;
  • plkst.11.00–11.30 klātesošos izklaidēs „Radio 7” dīdžejs, notiks rīta izklaides bērniem, kurās piedalīsies pasaku tēli, kā arī sportiskas aktivitātes starta estakādē;
  • plkst.11.30 notiks otrais brauciens divvietīgām ekipāžām;
  • plkst.12.00 uzstāsies grupa „Musiqq”;
  • plkst.12.30 notiks pirmais brauciens sievietēm;
  • plkst.13.50 uzstāsies grupa „Musiqq”;
  • plkst.14.00 notiks otrais brauciens sievietēm.

Plkst.18.00 notiks apbalvošanas ceremonija dzelzceļa stacijas laukumā. Muzikālus sveicienus sniegs grupa „The Sound Poets” un „Radio 7”.

15.februārī Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”:

  • plkst.10.10 notiks pirmais brauciens vīriešiem;
  • plkst.11.50–12.10 klātesošos izklaidēs „Radio 7” dīdžejs, notiks rīta izklaides bērniem, kurās piedalīsies pasaku tēli, kā arī sportiskas aktivitātes starta estakādē;
  • plkst.12.10 notiks otrais brauciens vīriešiem;
  • plkst.13.20 uzstāsies Gacho – „Spēka Tūres” jaunā albuma „Smaids līdz ausīm” prezentācija;
  • plkst.14.00 notiks komandu stafete;
  • plkst.15.00 uzstāsies Gacho – „Spēka Tūres” jaunā albuma „Smaids līdz ausīm” prezentācija;
  • plkst.15.30 plānota apbalvošanas ceremonija.

Ieeja visos pasākumos – bez maksas.

 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi