×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-19
Notiks pēdējais „Mazais Reinis 2015” slēpošanas sacensību posms

Svētdien, 22.februārī, „Herkuless bērnu slēpošanas parkā” norisināsies bērnu mini slaloma sacensības „Mazais Reinis 2015” fināla posms. Reiņa trases bērnu slēpošanas sacensības jau sesto gadu pēc kārtas pulcē pirmsskolas vecuma bērnus līdz 7 gadu vecumam. Vairāk nekā 100 mazu censoņu šajā sezonā aizvadījuši divus posmus mini slaloma sacensību ietvaros.

Katras sacensības ir jautrs piedzīvojums bērnu dzīvē, jo papildus slēpošanai pasākumu vadītāja Jogita Pūpola ar pasaku tēliem bērnus iesaista rotaļās, dejās, dziesmās un aizraujošās atrakcijās, kur malā nepaliek neviens! Fināla posmā mazie tiks apbalvoti ar papildus kopvērtējuma balvām, par ko parūpējušies atbalstītāji – AS Rīgas Dzirnavnieks, Limpo Limonāde, Floras maiznīca, Sportland, AAS Seesam un VAS Latvijas Valsts meži.

Jau par neatņemamu sastāvdaļu panākumu gūšanai sacensībās, ir kļuvusi Reiņa trases „Herkuless bērnu slēpošanas skoliņa” ar tās ilggadējo lieldraugu AS „Rīgas Dzirnavnieks”. Ilgtermiņa sadarbības ietvaros ir tapis vēl labāks Herkuless bērnu slēpošanas parks, kurš aprīkots ar lentas pacēlāju, jautrām dzīvnieku figūrām, mācību karuseli un kameršļūkšanas trasi bērniem. Slēpošanas skoliņas bērni ir nodrošināti ne tikai ar drošu un aizraujošu slēpošanas mācību procesu, bet arī ar pilnvērtīgu un veselīgu maltīti enerģijas atjaunošanai!
Jau otro gadu pēc kārtas, bērnu slēpošanas skoliņa notiek četros attīstības līmeņos, sākot ar bērniem, kuriem ir pirmā pieredze uz slēpēm un beidzot ar līmeni sporta kluba „APEX” vadībā, nodrošinot nebeidzamu slēpošanas iemaņu attīstību.

Vairāk informācijas par sacensībām un skoliņu, zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai sūtot e-pastu uz administracija@reinatrase.lv.

Informāciju sagatavoja:
Līva Legzdiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi